Roxane Knetemann pas nét aan VI-tafel, maar: ‘Ik wil graag méér’

Roxane Knetemann, die een paar jaar geleden stopte met wielrennen, is door haar optredens in Vandaag Inside in rap tempo een bekende tv-persoonlijkheid geworden. En nu wil ze meer.

Roxane Knetemann © SBS 6

Het afgelopen jaar is Roxane Knetemann veelvuldig te zien geweest op de barkuk van Vandaag Inside, maar eergisteren mocht ze voor het eerst aan de talkshowtafel zelf plaatsnemen. Een flinke promotie binnen het programma en dat smaakt naar meer voor Roxane. Ze sorteert nu voor op een glansrijke televisiecarrière.

Manager

Roxane vindt het heel mooi dat ze nu ook al aan de VI-tafel mag zitten, in plaats van alleen op de kruk. Ze wil dat graag vaker doen. “Ja, want ik vind dat het nogal beter kan. Gewoon ietsjes ontspannender uit mijn woorden komen”, vertelt ze in de online rubriek In De Wandelgangen.

Ze heeft zelfs al een manager in de arm genomen. “Ik heb nu dus wel iemand die mij helpt daarmee, ja. Ook gewoon van: welke keuzes maak je? Ik wil niet dat meisje zijn dat nu een jaar bij jullie zit en dat het volgend jaar zo langzaam uitdooft. Dat wil ik niet. Ik wil gewoon een duurzame carrière.”

Presenteren

Het presentatievak lijkt Roxane wel wat. “Ik denk wel dat me dat heel leuk lijkt, ja. Nee, ik heb het nog nooit geprobeerd. Ik ontken ook niet dat wat er afgelopen jaar gebeurt zoveel is… Ik weet ook niet waarin ik beland ben soms. Snap je dat? Dan is het soms wel een beetje lastig van: wat doe ik wel en niet?”

Roxane ligt op koers, vindt ze zelf. “Wie had nou aan het begin van dit jaar bedacht dat ik bij jullie aan tafel mocht zitten? Kom op, dat had jij ook niet gedacht.”

Studio Sport

Wilfred Genee: “Studio Sport zou jou kunnen bellen en zeggen: ‘We gaan een screentest met je doen!’, gewoon om te kijken of je het kan?”

Roxane: “Absoluut. Daar zou ik meteen ja op zeggen.”

Achternaam

Sporttelevisie maken voor de commerciëlen zou Roxane ook leuk vinden. “Ja, dat zou kunnen.”

Door haar optredens bij VI heeft ze natuurlijk al een mooie voet tussen de deur bij Talpa, maar helaas heeft Roxane haar achternaam niet echt mee. Bij Talpa maak je immers vooral snel carrière als je bijvoorbeeld de dochter van Linda de Mol bent.

Toch houdt Roxane vertrouwen: “Als ik het wil en ik ga me ervoor inzetten en eraan werken, dan kan ik het.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gaat Roxane Knetemann te veel in zichzelf geloven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen