Rachel Hazes ontploft tegen ‘snotaap’, steun van Bram Moszkowicz

Rachel Hazes ontploft vanwege de kritiek die ze krijgt op haar juridische aanval op dochter Roxeanne. Ze kan gelukkig rekenen op steun van haar schapenherdersmaatje Bram Moszkowicz.

Rachel Hazes en Bram Moszkowicz © SBS 6

Het is eind 2016 als Rachel Hazes plotseling een ernstige zenuwinzinking krijgt. Ze geeft drie mensen een volmacht om haar belangen te behartigen tijdens haar herstelperiode, waaronder dochter Roxeanne én haar toenmalige goede vriendin Marieke van Beek. Met die laatste heeft ze nu een soort persoonlijke vete.

Persoonlijke vete

Rachel heeft een heel juridisch circus opgezet omdat er volgens haar in die periode 10.000 euro van haar rekening zou zijn verdwenen, een beetje wat ze op een achternamiddag binnenharkt aan royalties van haar overleden man André Hazes. En een schijntje in vergelijking met de kosten van dit hele juridische circus.

Het is overduidelijk dat Rachel gewoon haar gram wil halen. Wat ze wil bereiken? Nou, heel simpel: dat die Marieke haar woning verlaat. Die huurt ze voor een schamele 800 euro van Rachel, afgesproken in de tijd dat ze nog besties waren. “Ik heb maar één wens en dat is dat ze mijn huis uitgaat. Dan pas laat ik haar met rust.”

Roxeanne de klos

Linksom of rechtsom wil Rachel haar gelijk en daarvoor zet ze echt álle middelen in. Zelfs dochter Roxeanne moet eraan geloven. Hoewel zij dat absoluut niet wil, eist Rachel dat Roxeanne zich onder ede laat verhoren tijdens de rechtszaak. De rechter ging slechts deels mee in die eis, maar Rachel wil méér.

Rachel wil Roxeanne over veel meer zaken horen dan alleen over één specifieke transactie en daarom gaat ze in hoger beroep tegen het besluit van de rechter hierover. Roxeanne gaf eerder aan helemaal niet te willen getuigen ‘omdat ik dan mijn moeder in diskrediet breng’. “Het zal haar reputatie alleen maar verder afbreken.”

Kritiek op Rachel

Dat Rachel er alles aan doet om Roxeanne te horen in de rechtbank, wekt ergernis bij de mensen. Een spion van Yvonne Coldeweijer, waarvan de juicekoningin wel opmerkt dat het een ’tokkie’ is, heeft Rachel in een privébericht uitgescholden voor ‘grafh**r’. “Ga nou eens normaal om met je dochter!”

Rachel reageert daar boos op: “Snotaap. Punt één ben ik voor jou gewoon u. En punt twee: waar bemoei jij je mee? Ga jouw vriendinnetjes van jouw eigen leeftijd lastigvallen. Vergeet jouw lolly niet, knul”, zegt ze, waarna ze hem de tv-gids van Disney XD stuurt. “Vergeet DuckTales niet dadelijk.”

Bram steunt

Bram Moszkowicz, die twee jaar geleden samen met Rachel in een schapenherdersprogramma zat, steunt haar. “Haar stelling is dat ze haar dochter moet kunnen ondervragen om bepaalde dingen te bewijzen die toen niet goed gebeurd zouden zijn. De rechter heeft besloten om dat maar op een heel beperkt onderwerp toe te laten.”

Hij vervolgt: “Als je vindt dat je dat nodig hebt voor de verdere procedure, dan begrijp ik op zichzelf wel dat je in hoger beroep gaat tegen die beslissing. (…) Het lijkt niet zo chic, maar als het moet, dan moet het. Als zij haar gelijk wil halen, en dat wil zij kennelijk middels de getuigenis van haar dochter, dan staat haar dat vrij natuurlijk.”

Snotaap

De snotaapruzie van Rachel met een tokkiespion van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Rachel Hazes haar dochter met rust moet laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen