Winston Gerschtanowitz deelt sneer uit aan juicekanalen: ‘Venijnig’

Winston Gerschtanowitz deelt een sneer uit aan de juicekanalen, die tegenwoordig meer primeurs hebben dan alle andere showmedia samen. “Hoor en wederhoor gebeurt helaas niet meer altijd.”

Winston Gerschtanowitz © Jinek

Albert Verlinde zit alweer dertig jaar in het televisievak en daarom werd hij gisterenavond bejubeld door zijn oud-collega’s van Shownieuws. Die hadden ook een aantal videoboodschappen in petto, waaronder van zijn voormalig RTL Boulevard-collega Winston Gerschtanowitz. Tijdens die boodschap deelde hij een flinke sneer uit aan de juicekanalen.

Winston sneert

Winston mist de tijd dat Albert gewoon nog de belangrijkste brenger van shownieuws was. “Als je nou kijkt naar eigenschappen van Albert die zich onderscheiden met sommige anderen… Dat hoor en wederhoor wat nu helaas niet altijd meer gebeurt was toch wel een van zijn belangrijkste voorwaarden om nieuws te brengen”, sneert hij.

Het is volgens het juicekanaal Reality FBI, dat spreekt van een ‘venijnig ondertoontje’ evident aan wie deze sneer is gericht: de juicekanalen, die hoor en wederhoor helemaal niet zien als de belangrijkste voorwaarde om nieuws te brengen.

‘BN’ers liegen altijd!’

Yvonne Coldeweijer vindt het in mildere gevallen totáál niet relevant om aan hoor en wederhoor te doen. Managers van BN’ers zijn er immers niet om mee te werken aan waarheidsvinding, maar vooral om de belangen van hun ster te behartigen, zegt ze. Het is in het verleden meermaals gebleken dat ze gewoon keihard liegen in de media.

Hoor en wederhoor vindt Yvonne dan ook vrij oninteressant. “Alle BN’ers liegen! Daarom doe ik dit toch ook?! Ik bedoel: wat heeft het voor meerwaarde dat ik dat ga vragen? Ze zeggen tóch nee! Snap je? Dat is de reden dat ik dat hele ding ben gestart, omdat ik ze niet geloof! Hè hè.”

Bordje op schoot

Terug naar de felicitaties van Winston aan het adres van Albert. “Mijn leukste herinnering aan Albert? Ik denk dat we meer dan tweeduizend shows samen gemaakt hebben. Dat zijn er nogal wat.”

“De dierbaarste momenten zijn wel de momenten dat we samen een bordje zaten te eten, de krant naast ons, het draaiboek naast ons, bordje op schoot voordat we live gingen.”

Ook Beau van Erven Dorens richtte zich in een videoboodschap tot Albert.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen