‘Marc van der Linden liegt over ontmoeting met koningin Elizabeth’

Marc van der Linden, hoofdredacteur van het tijdschrift Royalty, heeft een foto waarop hij ogenschijnlijk de hand schudt van de Britse koningin Elizabeth vervalst. Dat stelt Yvonne Coldeweijer.

Marc van der Linden © RTL

De niet bepaald onomstreden royaltydeskundige Marc van der Linden schrijft in het editorial van zijn tijdschrift Royalty honderduit over allerlei ontmoetingen die hij zou hebben gehad met de Britse koningin Elizabeth. Er staat zelfs een foto bij van een heuse een-op-een-ontmoeting tussen de royaltyjournalist en het overleden staatshoofd.

Fotoshoppende Marc

Het was volgens Marc allemaal heel spannend. “Mijn knieën knikten toen ze de hand met de satijnen handschoen naar mij uitstak. Ik heb haar het slapste handje ooit gegeven, vrees ik”, schrijft hij.

Maar huh? Marc die een-op-een in een kamer de hand van koningin Elizabeth schudt? Waar heeft hij dat aan verdiend? Nou, het heeft helemaal niet plaatsgevonden. Yvonne laat op haar gevreesde juicekanaal zien hoe Marc de boel bij elkaar heeft gefotoshopt. Zowel hijzelf, de koningin als de achtergrond komen van drie verschillende foto’s.

‘Waarom lieg jij?’

Yvonne is verbijsterd. “De kans dat jij de Queen hebt ontmoet is echt nihil, Marc. Dat je daarover liegt is één ding, maar een foto vervalsen als journalist zijnde…?! Echt een NO GO. Jij bent af.”

Het realitykanaal Reality FBI deelt de bevindingen van Yvonne. “Gewoon een foto gekocht en de queen eruit gefotoshopt. Ongelofelijk, Marc van der Linden.”

Tweet

De bevindingen van Yvonne zijn nog een half etmaal lang te zien in haar Insta-stories. Delen ervan zijn ook op Twitter geplaatst:

Reacties

De reacties zijn vernietigend:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gaat Marc van der Linden te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen