John de Bever kotst op collega Angela de Jong: ‘Dit is schandalig’

John de Bever vindt het een schande dat AD-mediajournalist Marcus den Blanken, een collega van Angela de Jong, zich actief heeft verzet tegen de Televizier-nominatie van De Bevers.

De Bevers © RTL

De realityserie De Bevers was aan het begin van de maand een van de drie kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring, een prestigieuze televisieprijs. Het programma had zijn nominatie te danken aan een zeer intensieve pr-campagne van John de Bever en zijn vriend. Daar is behoorlijk wat ergernis over ontstaan, bijvoorbeeld bij Carlo Boszhard.

John boos

AD-mediajournalist Marcus den Blanken vond de nominatie ook niet terecht. Hij verstrekte mensen die op De Bevers wilden stemmen het verkeerde stemnummer, namelijk dat van Even Tot Hier. “Wil jij dat De Bevers vanavond de Televizier-Ring wint? SMS dan Ring 2 naar 2580!”, luidde zijn valse grap.

John blijkt daar flink pissig over. “Het was door hem als een grapje bedoeld, maar ik vind dit schandalig en niet normaal van iemand die zich journalist noemt! Ik heb op social media ook gelezen dan bij veel mensen die op De Bevers wilden stemmen hun stem niet is aangekomen. Dus ja, zeg het maar…”, zegt hij in de Party.

Wat zegt Marcus?

Marcus liet een dag na zijn gewraakte tweet weten dat zijn berichtje als grap bedoeld was: “Ik begrijp dat er wat onduidelijkheid was over deze tweet en die over Jachtseizoen. Deze tweets waren uiteraard een knipoog naar de twee programma’s die op social media wel campagne voerden en Even Tot Hier niet.”

“Maar geloof dat de meeste mensen dat wel begrepen.”

Psychiatrische kliniek

John is voor Marcus’ collega Angela in elk geval blij dat De Bevers niet heeft gewonnen. “Angela de Jong, die over onze nominatie zei dat de publieksprijs nu failliet is, moet in ieder geval opgelucht zijn. Want als wij gewonnen hadden, dan had zij misschien naar een psychiatrische inrichting gemoeten.”

Tot slot laat John weten blij te zijn dat het hele Televizier-avontuur nu ten einde is. “Ik ben kapot.”

Tweet

Marcus over zijn gewraakte tweet:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Marcus den Blanken deed expres een stemoproep voor De Bevers met het verkeerde stemnummer. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen