Goede Tijden Slechte Tijden flink onder vuur: ‘Smakeloze appjes’

Goede Tijden Slechte Tijden wordt flink onder vuur genomen door het bekende juicekanaal Juice Channel. “Het moet maar eens klaar zijn met de angstcultuur die heerst binnen dat wereldje.”

Goede Tijden Slechte Tijden © RTL

Het juicekanaal Juice Channel, dat zo’n 200 duizend volgers heeft waaronder BN’ers als Jan Versteegh, Leonie ter Braak, Maxime Meiland en Connie Witteman, kondigde twee weken geleden een ‘serieus onderzoek‘ aan naar Goede Tijden Slechte Tijden. Vandaag licht het juicekanaal een tipje van de sluier op.

Appjes bij GTST

Waar gaat dit precies over? “We hebben een verhaal ontvangen over een productiemedewerker die kort nadat hij vader was geworden andere vrouwelijke productiemedewerkers berichtjes stuurde via Instagram-dm. De inhoud van de berichtjes die wij toen hebben gelezen kunnen niet als je een relatie hebt, maar waren daar buitenom onschuldig.”

Maar, zo vervolgt Juice Channel: “En toen kregen wij een dm van een ander meisje dat een tijdje terug stage heeft gelopen bij GTST. Ook zij had berichtjes ontvangen van deze productiemedewerker. Zij was op dat moment net 18 jaar oud.”

‘Gewoon raar’

Het wordt hier al wat verdachter, aldus Juice Channel. “De berichtjes die dit meisje heeft ontvangen zijn een stuk minder onschuldig, al word het wel op zo’n manier overgebracht. Zij was op dat moment 18 jaar en deze productiemedewerker is een flink stuk ouder. Dat hij haar überhaupt al berichtjes stuurt via Instagram is gewoon raar.”

Het kanaal vervolgt: “Over de precieze inhoud van deze berichtjes kunnen wij op dit moment nog niets zeggen. Maar geloof ons dat de achterliggende gedachte bij deze berichtjes echt smakeloos zijn. Nadat we dit meisje gesproken hadden volgden er nog twee andere dames die iets te vertellen hadden over deze productiemedewerker.”

Angstcultuur

Deze dames durven daar echter niet over naar buiten te treden, aldus het juicekanaal. “Wij merkten een bepaalde angst, dat is ook de reden waarom we op dit moment nog niet de concrete berichtjes met jullie kunnen delen. De dames zijn namelijk allemaal nog werkzaam binnen de televisiewereld en zijn bang hierdoor hun baan kwijt te raken.”

Niet zo gek ook, aldus Juice Channel. “Want in dat wereldje geldt, wie praat die gaat. Echt walgelijk natuurlijk dat dit zo gaat. Daarom zijn we op zoek naar dames die werkzaam zijn geweest bij GTST en zich in deze verhalen herkennen. Wij zouden graag met jullie contact komen.”

Volledig anoniem

Het onderzoek van Juice Channel gaat ondertussen verder. “Weet dat wij je volledig anoniem houden en dat je no matter what altijd je verhaal bij ons kan doen. Het moet maar eens klaar zijn met de angstcultuur die heerst binnen dat wereldje.”

“Zodra er nieuwe informatie is die wij mogen delen zullen we bij jullie terugkomen.”

Stories

De stories van Juice Channel:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen