Glennis Grace lijkt zich veel erger te hebben misdragen: ’Celstraf’

Glennis Grace lijkt zich veel ernstiger te hebben misdragen in de Jumbo dan ze aan tafel bij Eva Jinek deed voorkomen. “Die komt er niet met een taakstrafje van af. Daar geloof ik niets van.”

Glennis Grace © RTL

Tokkie-BN’er Glennis Grace en haar zoontje werden in februari drie nachten in voorarrest gehouden na extreem wangedrag in de Jumbo. Ze probeerde de zaak vorige week een beetje te downplayen aan de talkshowtafel van Eva Jinek, maar RTL Boulevard heeft nu met bronnen gesproken die camerabeelden uit de supermarkt hebben gezien.

Sleutelrol

Glennis, die vandaag voor moet komen in Amsterdam, heeft volgens RTL Boulevard een ‘sleutelrol’ gespeeld in de ‘geweldsgolf’ in haar buurtsuper. “Twee personeelsleden werden ingesloten door Glennis en één van de andere verdachten in een klein kantoortje”, meldt de showrubriek.

Dan: “Na een korte woordenwisseling sloeg de zangeres één van de personeelsleden op het hoofd met een halfgeopende vuist. De andere medewerker werd aan zijn hoofd het kantoor uitgesleurd en mishandeld door leden van de groep. Ook een derde medewerker die te hulp schoot kreeg klappen.”

Knietje

Het geweld van Glennis was ongekend, aldus de showrubriek. “Glennis gaf de medewerker in het hokje ook nog een knietje. Vervolgens begon een achtervolging door de supermarkt, waarbij de groep van Glennis jacht maakte op de winkelmedewerkers.”

De piepjonge vakkenvullers van de Jumbo hebben doodsangsten uitgestaan. “Eén van de personeelsleden trok een kar met karton om, om zo te ontkomen aan zijn belager. Een ander moest een vliegende trap in het gezicht incasseren, en werd later door drie man aangevallen terwijl hij op de grond lag.”

Heel dom

Het is ongelooflijk dat Glennis zo heeft lopen liegen bij Eva Jinek, vindt Johan Derksen. Hij zegt in Vandaag Inside: “Het is natuurlijk heel dom als je weet dat in zo’n supermarkt camera’s hangen. Dat weet ze, dus ik vind het ook heel naïef van zo’n advocaat dat hij haar daar neer zet en trots op de eerste rij zit.”

VI-advocaat Job Knoester: “Het ging bij Jinek al niet goed natuurlijk, want toen begon ze ermee dat het een duw was, toen werd het een klap en nu komt de beerput helemaal open lijkt het.”

Slachtpartij

Wilfred Genee denkt dat Glennis game over is. “Het is gewoon een slachtpartij geweest als je dit leest. Ze weet toch dat de beelden er zijn en dat die in de rechtszaak worden gebruikt?”

Privé-baas Evert Santegoeds rekent op een celstraf, zegt hij in Shownieuws. “Het is wel duidelijk dat het een zware aanklacht tegen haar wordt. De eis zal ook niet mild zijn. Ze komt er niet met een taakstrafje van af. Daar geloof ik helemaal niets van.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u een gepastere straf voor Glennis Grace?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen