Rob Kemps ontkent dat hij woest met Vandaag Inside heeft gebeld

Rob Kemps ontkent dat hij woest met de redactie van Vandaag Inside heeft gebeld, zoals René van der Gijp beweert. Het is volgens de presentator niets meer dan volstrekte lariekoek.

Rob Kemps © William Rutten

René van der Gijp wilde gisteren in de uitzending van Vandaag Inside een aantal fragmenten uit het programma Chansons! van het duo Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps laten zien. De voetbalanalist vindt dat de heren zich nogal klef gedragen en wilde daar de draak mee steken. Op het laatste moment zijn de beelden echter teruggetrokken.

‘Rob belde boos’

Het is volgens René zo dat de beelden al op de montagetafel lagen toen Rob vanaf zijn vakantieadres boos met de redactie belde. “We hadden het al binnen hier en geknipt, maar toen belde Rob om zeven uur dat we dat… Nou, wóest dat we het programma Chansons! een beetje op de hak wilden nemen.”

Er ontstond aan tafel veel verbazing over die uitspraak van René, waarop hem gevraagd werd of Rob echt zelf heeft gebeld. Dat werd vervolgens nogmaals door René bevestigd.

Kemps reageert

Rob laat nu via een bericht op Instagram weten dat dit gewoon niet waar is. “Even voor de goede orde: ik heb Gijp niet gebeld. Ik heb niemand van de redactie gebeld.”

Liegt Van der Gijp dan? “Ik denk dat Gijp een grapje maakt. Dat mag. Dat doet hij al bijna twintig jaar. 💪😂👍 En door…”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen