‘Waylon kiest puur voor Raven van Dorst omdat die niet kritisch is’

Het lijkt erop dat Waylon het eerste interview over het bedriegen van zijn vriendin Bibi Breijman gaat geven in de tv-show Boerderij Van Dorst. “Alleen maar omdat Raven niet kritisch is.”

Waylon en Raven van Dorst © RTL, Annemieke van der Togt

Raven van Dorst keert terug met een nieuw seizoen van diens populaire interviewprogramma Boerderij Van Dorst. Raven heeft een paar mooie gasten weten te strikken, waaronder de grote televisiester Paul de Leeuw en de veelbesproken Jaimie Vaes. Maar ook Waylon komt langs, die in het nieuws is gekomen vanwege zijn vreemdgaan.

Waylon bij Raven

Het kan niet anders dan dat Waylon het ijs wil breken over de schandelijke manier waarop hij zijn vriendin Bibi Breijman heeft bedrogen. Hij zegde eerder zijn sorry-interview bij Eva Jinek af en bij Humberto Tan wilde hij er ook niet veel over kwijt. Nu lijkt hij voor de tijd en ruimte van Boerderij Van Dorst te kiezen.

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer begrijpt wel dat hij voor Raven kiest. “Waylon heeft Raven gekozen om zijn verhaal bij te doen, omdat hij denkt dat hij daar het minst kritisch wordt ondervraagd. Ben er ook bang voor”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Imagoprobleem

De volgers van Yvonne hebben alvast wat vragen voor Raven bedacht. “Zit je hier voor jezelf? Of omdat je manager ’t n goed idee vond vanwege je imagoprobleem?”, zegt de een.

En de ander: “Hoevaak heb je naast de pot gepiest? En is de bril nu wel schoon?”

Yvonne daarop: “🤣 Ja vraag es ff of hij dat vaker heeft gedaan. Kijken of hij liegt.”

Stalker?

Een andere vraag die Yvonne zou stellen gaat over zijn vroegere relatie met Joëlle Witschge, die hij ‘gestalkt en belaagd’ zou hebben. “Dit heb ik ook gehoord van familie van Joëlle”, zegt de juicejournaliste.

Yvonne: “Ze moest zelfs stoppen met haar baan in een winkeltje omdat hij onverwachts elke keer kwam opdagen toen het uit was en haar ging smeken en janken voor de deur etc. Heel gênant voor haar baas, collega’s en de hele straat. True story!”

30 oktober

Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst begint op 30 oktober met Jaimie Vaes als hoofdgast. Zij vormt een gastenduo met Israel van Dorsten, die in 2019 wereldnieuws werd toen hij wegliep uit de boerderij in Ruinerwold waar hij jarenlang verborgen zat met zijn vader, broers en zussen.

Ook Simone Weimans, Frédérique Spigt en Ferry Doedens komen Raven helpen op de boerderij.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie van dit viertal is de boeiendste gast van het nieuwe Boerderij Van Dorst-seizoen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen