Frank Dane weet het zeker: ‘Dit is een sneer aan Rachel Hazes’

Frank Dane denkt dat het nieuwe liedje van Roxeanne Hazes een regelrechte sneer is aan haar duivelse moeder Rachel. “Ja, dit gaat niet over de buurvrouw toch?”, aldus de radiopresentator.

Roxeanne Hazes en Frank Dane © RTL

We kunnen Frank Dane zelden betrappen op een pittige mening. Als radio-dj op 538 staat hij bekend om zijn vreselijk slijmerige interviews met BN’ers als André Hazes jr. Het is dan ook best opvallend hoe hij gisteren in RTL Boulevard stelling nam over het nieuwe liedje van André’s zusje Roxeanne.

‘Je praat achter mijn rug’

Roxeanne heeft op haar Instagram een voorproefje geplaatst van haar nieuwe liedje Geen Sorry. Hierin zingt ze: “Je praat niet meer met mij, dus praat je over mij, dus praat je achter mijn rug. Ik hoop dat je begrijpt dat we die tijd, schat… krijgen we niet terug.”

Er wordt volop gespeculeerd dat dit een verwijzing is naar Roxeanne’s heftige ruzie met haar moeder Rachel. In die ruzie heeft André partij getrokken voor zijn moeder, terwijl de meeste buitenstaanders achter Roxeanne staan. Zij wordt gezien als het enige normale lid van de getroebleerde Hazes-familie.

Wat zegt Frank Dane?

Frank Dane onderhoudt een goed contact met André. Hoe denkt hij over dit nieuwe liedje van Rox? “Roxeanne Hazes haalt uit naar moeder Rachel in een nieuwe single”, luidde gisteren zijn aankondiging in RTL Boulevard.

Het is overduidelijk, vervolgt Frank even later. “De nieuwe plaat doet een hele hoop stof opwaaien. De tekst van het lied zou heel erg lijken op de ruzie met haar moeder Rachel Hazes.”

Logisch, vindt hij. “Ja, dit gaat niet over de buurvrouw toch?”

‘Dat gaat over Rachel’

Collega Lex Uiting: “En het gaat ook niet over een ex-liefde of een oud-liefde.”

Frank: “Nee. Nee, nee. En zij weet toch ook wel met zo’n liedje dat iedereen deze vraag gaat stellen? Ja, dat gaat over Rachel.”

Liedje

Het bewuste liedje van Roxeanne:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen