Daphne Bunskoek verbijsterd over Lil Kleine: ‘Heel rare reactie!’

Daphne Bunskoek verbaast zich heel erg over de uitspraken die Lil Kleine doet over de mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes, nu zo’n acht maanden geleden. “Dit is toch geel gek?”

Daphne Bunskoek en Jorik Scholten © RTL

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, zorgde vorige week voor flink wat controverse met zijn aanwezigheid bij een premièrefeestje van Tino Martin. Hij was daar niet zo happig op interviews met de media, maar heeft een journalist van weekblad Privé wel kort te woord gestaan. Die uitspraken staan deze week in het tijdschrift.

Jorik spreekt

Het moet Jorik onder meer van het hart dat hij het optreden zo mist. “Als ik al die mensen vrolijk zie meezingen, dan krijg ik de kriebels. Ik wil dit ook weer zo graag doen. Door alles wat er in mijn leven is gebeurd, staat er veel op een laag pitje. Dat doet verdriet, omdat ik de mensen wil vermaken. Ik verlang zo naar de grote optredens.”

Al die optredens komen volgens Jorik wel weer terug. “Daar ben ik van overtuigd. Ik moet geduld hebben. Tijd heelt alle wonden. Ik heb er veel vertrouwen in.'”

‘Ik heb spijt’

Dan laat Jorik zich uit over de veelbesproken mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes. “Ieder mens maakt fouten, ik ook. En ieder mens mag zijn fouten verbeteren. Zo kijk ik erop terug. Ik moet het beste ervan maken. En de beste versie van mijzelf zijn. En dat elke keer weer. Daar ben ik mee bezig. Ik werk aan mezelf en dat heeft resultaat.”

Hij vervolgt: “Ik zou heel veel dingen totaal anders hebben gedaan. Er is zeker spijt. Het is een heel dure, maar vooral harde les die ik doormaak. Mijn vader zegt alleen altijd: ‘Alles gebeurt met een reden.’ Misschien had dit zo moeten gebeuren.”

Daphne verbijsterd

Misschien had het maar gewoon moeten gebeuren dat Jorik het hoofd van Jaimie tussen zijn autodeur plette? Wat is dit nou weer voor onzin? Daphne Bunskoek reageert verbijsterd in RTL Boulevard. “Dure les?! Dat is toch een heel gekke reactie?”

Collega Luuk Ikink: “Ja, het is nogal een heftige gebeurtenis wat daar heeft plaatsgevonden. Ik hoop niet dat dat ‘heeft moeten gebeuren’. Dat lijkt me gek.”

‘Heel gek’

Rob Goossens weet ook niet wat hij hoort. “Wat ik dus ook heel gek vind: hij heeft toch dat filmpje toen gemaakt? Daarvan heeft Jaimie gezegd: ‘Hij biedt excuses aan, maar niet aan mij.’ Nu gewoon weer! Weer excuses, maar niet aan Jaimie! Wanneer gaat hij nou eindelijk een keer sorry tegen Jaimie zeggen?”

Daphne: “Ja!”

Luuk: “We gaan het afwachten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Lil Kleine inmiddels spijt heeft van de mishandeling van Jaimie Vaes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen