B&B Vol Liefde-Denise onder vuur: ‘Dáárom deed ze dus mee!’

B&B Vol Liefde-kandidate Denise Harms ligt behoorlijk onder vuur nu ze bekendmaakt dat ‘haar’ bed & breakfast te koop staat. Heel erg verdacht, vindt haar veelbesproken ex-date Dave Spies.

Denise en Dave © RTL

Denise Harms zorgt voor argwaan met de mededeling dat ‘haar’ bed & breakfast, bekend van de RTL 4-hit B&B Vol Liefde, te koop staat. Sommige mensen denken dat dit de reden is dat ze meedeed. Met terugwerkende kracht diende het programma immers als een soort langgerekte reclamespot voor de accommodatie.

Besodemieterd

De bed & breakfast waar Denise werkt is eigendom van haar oom. Ze geeft aan dat ‘na heel veel wikken en wegen’ is besloten om het bedrijf te verkopen. Nu alles goed loopt is de uitdaging weg en daarom wil ze iets anders gaan doen, legt Denise uit. Maar de timing is natuurlijk wel heel opvallend.

Veel kijkers wantrouwen Denise. “Dan voel je je als deelnemer en RTL toch mooi besodemieterd! Je zult maar met intense overgave meedoen als kandidaat. Bah. Alleen maar reclame maken, was vorig seizoen ook…”, zegt ene Gitte in de reactiemodule van RTL Boulevard.

Dave reageert

Dave Spies, de veelbesproken ex-date van Denise die door haar werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, reageert veelzeggen op die reactie van Gitte: “🙏🙄.” Ook deelt hij nog een Pinokkio-emoticon: “🤐🤥.”

Ene Sanne zegt: “Haha en dan zegt Denise dat Dave haar had gebruikt (voor de aandacht, red.)! Nu komt de aap uit de bamisoep!!! Denise heeft zelf iedereen gebruikt om publiciteit voor de B&B te krijgen zodat haar OOM het makkelijker kon verkopen. 😂😂😂 Slecht dit.”

Ook daar lijkt Dave het mee eens: “🤫🤐.”

Instagram

De Instagram-post van RTL Boulevard met daaronder vele negatieve reacties en de commentaren van Dave:

Denise’s post

De post van Denise:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Denise tijdens haar deelname aan B&B Vol Liefde al wist over de verkoopplannen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen