Montana Meiland baalt van aandacht, overweegt wel tv-bruiloft

Montana Meiland baalt net als haar zusje Maxime ontzettend van de aandacht die het BN’er-schap met zich meebrengt. Wel overweegt ze haar huwelijk te laten filmen voor televisie.

Montana Meiland © Tom Cornelissen

Het is het minst bekende lid van de veelbesproken Meiland-familie: de ietwat bescheidener ogende Montana Meiland. Het lijkt er echter op dat daar verandering in komt, want Montana heeft dit seizoen een prominentere rol in de tv-hit Chateau Meiland. “De vorige keer zat ze niet in de leader, nu wel”, zei Martien onlangs in Veronica Superguide.

Montana baalt

Montana is daar heel erg bij mee, vulde Erica aan in het tijdschrift. “Montana vindt het leuk dat ze er nu wat vaker in zit.
Ook als er geen camera’s zijn, zijn de kinderen hier bijna dagelijks. Ze genieten enorm van ons nieuwe huis.”

Maar wat zegt diezelfde Montana nu opeens in de Weekend? Dat ze, net als haar zusje Maxime, zo baalt van de media-aandacht! “Het is soms wel heel veel en dan denk ik: was ik maar niet bekend geweest, maar gewoon lekker anoniem”, verzucht ze in het tijdschrift.

‘Ademhalen en door’

Het is voor Montana allemaal heel zwaar, die bekendheid. “Ik heb mijn winkel Montana’s gifts & interior in Noordwijk, waar ik elke dag werk. Mensen vragen daar altijd aan me of ze met me op de foto mogen. Het is natuurlijk leuk dat ze allemaal zo genieten, maar in de vakantietijd is het heel heftig.”

Dan komen al die SBS-kijkers naar haar winkel. “Als ik dan een uur bezig ben met op de foto gaan, denk ik af en toe: ik wil weg hier. Het is me te veel, alleen maar op de foto terwijl ik gewoon mijn werk wil doen en de winkel wil runnen. Als de vakantie voorbij is (…) dan is het even rustig, kan ik weer ademhalen en dan kan ik wel weer door.”

Tv-bruiloft

Poeh, dat is inderdaad best wel lastig allemaal. Gaan we Montana dan wat minder terugzien in Chateau Meiland? Of stopt ze er helemaal mee?

Nee, Montana overweegt een tv-bruiloft. Net als Maxime. “Of ik mijn trouwdag ook zou laten filmen? Dat vind ik een goede vraag. Dat weet ik niet eigenlijk. Daar zou ik over moeten nadenken, want als je het doet, dan moet je het wel allemaal laten zien. Eerst dat aanzoek maar, want anders is er niks te filmen”, lacht ze.

Inkomsten

De tv-inkomsten kan Montana in elk geval goed gebruiken. Ze kan maar geen betaalbare woning vinden, terwijl haar zusje Maxime ieder jaar naar een ander miljoenenpand verhuist. “Nu hoorde ik dat de huizenprijzen wel naar beneden gaan, maar dan is die rente weer heel hoog”, zegt ze.

Montana knoopt de eindjes aan elkaar. “Ja, ik let heel erg op. Ik vind die energieprijzen zo’n dingetje! Bij mij is het al stervenskoud in mijn huis, maar ik doe die kachel nog niet aan.”

Haar rijke papa doet dat wel. “Ik kwam daar laatst en het was er gewoon warm.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat al deze klagende BN'ers er gewoon eerlijk voor uit moeten komen dat ze heel erg aandachtsbelust zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen