Roxane Knetemann op vingers getikt na giechelen in Vandaag Inside

Roxane Knetemann is door haar vriend op de vingers getikt vanwege haar onophoudelijke gegiechel in de SBS 6-hit Vandaag Inside. “Ik had dat nooit door”, zegt de voormalig wielrenster.

Roxane Knetemann © SBS 6

Ze is een van de vaste gezichten van Vandaag Inside: oud-wielrenster Roxane Knetemann. Ze mag in het programma ellenlange verhalen houden over wielrennen. Daarnaast giechelt ze ook mee om de uitspraken van de mannen aan tafel. Heel irritant, vindt haar vriend Wim Stroetinga, oud-baanwielrenner. Ze geven samen een interview in de VARAgids.

Giechelend op tv

Wim vindt dat Roxane niet zo veel moet giechelen. “Ik kijk veel naar Vandaag inside. En als jij erin zit, let ik op of je niet te veel giechelt. Dan ben je niet in beeld maar hoor ik je wel lachen. Ik denk dan: hou je nou een beetje in.”

Roxane: “Ik had dat nooit door, totdat jij er wat over zei. Nu probeer ik er rekening mee te houden. Ik vind het wel fijn, die kritische blik van jou. Ik zie mezelf overigens niet graag terug. Dan ga ik nadenken over wat mensen eventueel van me vinden en dat maakt me onzeker.

‘Tv staat altijd aan’

De twee kijken thuis altijd televisie samen. “Als we allebei thuis zijn, kijken we eigenlijk altijd tv. Vroeger naar Pauw en later Jinek, maar Eva Jinek vind ik niet goed meer”, zegt Wim.

Roxane: “DWDD keken we graag. Misschien is het heel slecht hoor, maar als wij aan het eten zijn, kijken we ook vaak tv. Meestal om half acht en dan begon DWDD, toch?”

Wim: “Nee, zeven uur.”

Khalid & Sophie

Roxane: “O ja, zeven uur. Nu kijken we… ja wat kijken we eigenlijk tijdens het eten? Sportjournaal toch ook vaak. Verder de actualiteit van de dag: Eenvandaag, Nieuwsuur…”

Wim: “Khalid & Sophie vind ik niks.”

Het diepte-interview met Roxane en Wim kunt u via Blendle lezen in de VARAgids.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen