René van der Gijp giert om pittige grap over ‘manke’ Lucille Werner

René van der Gijp ging gisteren in zijn talkshow Vandaag Inside he-le-maal stuk om een pittige grap over Lucille Werner. “Hahahahaha! Die vind ik goed, man. Jij niet? Hahahaha.”

Lucille Werner en René van der Gijp © RTL, SBS

De mannen van Vandaag Inside namen gisterenavond voor de zoveelste keer Humberto Tan onder vuur. Hij maakt tegenwoordig talkshows in het weekend van RTL 4 en dat is volgens de heren een drama. “Ik heb dus twee dagen voor het eerst zitten kijken en het is een verschrikkelijk programma, vind ik”, aldus tafelgast Job Knoester.

Lucille Werner

Job, die zich op Twitter gedraagt als een soort groupie van de VI-mannen, vindt het programma van Humberto een verschrikking. “Het is vreselijk. Het is zó saai dat het irritant is. Op een gegeven moment zat ook dat vrouwtje er dat mank loopt, van het CDA, die vroeger die ballenbak deed, dat spelletje.”

Wilfred Genee: “Lucille Werner, die?”

Job: “Die. En wat er dan gebeurt… Hier lult iedereen een beetje door elkaar heen, maar daar is iedereen aan de beurt om de zoveel tijd. Dan gaat er een knopje aan, dan zie je haar rechtop gaan zitten en dan komt er een soort toneelspel. Dat deden ze allemaal.”

Pittige grap

Dan komt René van der Gijp met een zeer pittige grap over Lucille. “Die Lucille Werner… Ik was laatst bij Theo Maassen en die gaf een voorstelling, zomaar voor wat mensen.”

Wat zei Theo over Lucille? “Hij zegt in die voorstelling: ‘Verdomme, ik word lam met carnaval, kom ik Lucille Werner tegen. Ik dat mens mee naar huis genomen, hélemaal uit elkaar getrokken, loopt dat mens naar de auto ’s ochtends en dan heb ik toch wat uit te leggen hier in de buurt.’ Hahahahahhaa!”

“Theo zegt: ‘Dus ik tegen die buren: dat had ze al, dat had ze al!’ Hahahahaha! Die vond ik goed, man. Jij niet?”

Wilfred lachend: “Ja!”

Theo doelt op het feit dat Lucille vanwege haar handicap een andere manier van lopen heeft. Dat had ze al en komt dus niet door de wilde nacht, is de grap.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen