Bas Smit maakt volgers boos met ‘ongepaste’ lijkgrap: ‘Dit kan niet’

Bas Smit, de man van Nicolette van Dam, haalt zich de woede van zijn volgers op de hals met een lijkgrap die zij ongepast vinden. “Ik ben dit niet van je gewend. Dit is een beetje ongepast.”

Bas Smit en Nicolette van Dam © Instagram

Bas Smit en Nicolette van Dam hebben hun kinderen weer even lekker bij de oppas geparkeerd voor een gezellig lang weekend naar Marbella. De overjarige influencer liet vlak voor het weekend weten dat hij er zo van baalt dat de herfst weer is begonnen in Nederland. Een paar uur later postte hij vanuit Marbella dat hij de ‘oplossing’ gevonden had.

Kantoor aan zee

De Instagram-stories van Bas lopen over van dit soort decadentie. Het merendeel van zijn volgers kan het zich niet veroorloven om bij de aanblik van een paar vallende blaadjes even naar Marbella op en neer te vliegen, maar dat kan Bas niets schelen. Hoeft hij dan niet te werken? Jawel. “Maar op mijn verzoek wel in ons kantoor aan zee. 🤣”

Gieren! Tussen het pochen over zijn gloednieuwe Apple Watch door, het duurste ‘ultra’-model dat speciaal bedoeld is voor mensen die extreme sporten beoefenen (zelf stapt Bas hooguit vier keer per dag van zijn strandstoel af), filmt hij ook nog een andere strandganger.

Dode strandgast

Bas schrijft bij het filmpje van de strandganger in kwestie: “Man ligt al uur zo. Wat heerlijk. Ben gewoon jaloers. Tenzij ie dood is 🤣🤣🤣.” Gieren!

Even later plaatst Bas: “Voor de nieuwsgierige mensen. De meneer die daar lag was idd overleden. Hebben hele mooie ceremonie gedaan en zachtjes de zee in geschoven.”

Een heel magere grap, maar de volgers van Bas blijken zó snugger te zijn dat ze denken dat hij dit echt meent.

Boze volgers

Bas deelt meerdere reacties van zijn boze volgers. “Dat kan je niet maken Bas”, zegt de een. En de ander: “Dat kan je toch niet maken? Was ie zeker dood?”

Weer een ander: “Hoop dat dit geen grap van je is!! Beetje ongepast dan. Geen humor wat ik van je gewend ben.”

En: “Ik mag toch hopen dat je dit niet meent.”

Aanmaakblokjes

Bas blijft doorgrappen: “Er zijn wat mensen ongerust. Rustig aan mensen. Voor 95 procent zeker dat ie overleden was. Heb nog geprobeerd te cremeren, maar lag met z’n benen in de branding die dus nat waren geworden. Zelfs met tien aanmaakblokjes lukte het niet, dus deze manier leek mij het mooiste?”

“Als ik anders moet doen even snel zeggen, want hij drijft nog voor de eerste boei, dan haal ik hem terug.”

Gieren!

Reacties

De boze reacties van Bas’ volgers:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet u ook altijd zo gieren om Bas Smit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen