‘Monique Westenberg liet roddels over liefdesreünie bewust sudderen’

Monique Westenberg heeft de roddels over een liefdesreünie met André Hazes jr. de afgelopen maanden bewust laten doorsudderen, denkt Juice Channel. “Waarom zegt ze het niet meteen?”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

De geruchtenmolen over een liefdesreünie tussen André Hazes jr. en Monique Westenberg kreeg begin mei een behoorlijke zwiep. De twee waren toen op vakantie in Florida, waar ze betrapt werden door een paparazzo van de Privé. Die fotografeerde hoe ze zeer intiem in elkaars armen lagen. Sindsdien heeft geen van beiden een liefdesreünie ontkend.

Geen liefdesreünie

Pas nu, vier maanden na die geruchtmakende Privé-cover, komt Monique met een ontkenning. “We zijn niet samen en er komt geen huwelijk, hoe vaak juicekanalen dat ook beweren”, zegt ze in de nieuwe LINDA.

Monique vindt het fijn dat ze op sommige momenten nog bij elkaar kunnen zijn als gezin. “Ik legde André uit het voorbeeld van mijn ouders te willen volgen. We zijn met z’n drieën naar Amerika en Thailand geweest. Zo met elkaar omgaan geeft veel rust.”

‘Waarom niet gelijk?’

Juice Channel, een van de bekendste juicekanalen, ergert zich aan de late ontkenning van Monique. “Het is ons de laatste maanden duidelijk geworden dat Monique enkel en alleen nog maar uit is op publiciteit door middel van de stories die zij post waarmee ze de indruk wil wekken dat André en zij de ene keer wel samen zijn en de andere keer niet.”

Het juicekanaal denkt dat het Monique alleen maar om de aandacht te doen is. “Op die manier wordt er over haar gepraat en blijft ze in de picture. Kijk maar: nu heeft mevrouw weer een interview in de LINDA. En kan ze ineens zeggen dat er niets speelt. Waarom zegt ze dat niet meteen?”

Mediageil

Monique overspeelt haar hand, vindt Juice Channel. “Wij hebben niets gedeeld over een eventuele bruiloft, omdat we er al vanuit gingen dat die er niet zou komen. Wij gaan in ieder geval nog minder over de familie Hazes delen dan dat we op dit moment al doen. Ze zijn buiten Roxeanne om allemaal mediageil en gaan die aandacht niet meer geven.”

Story-baas Guido den Aantrekker haalt in de ontkenning van Monique zijn gelijk. “Dit weet en schrijft Story reeds maanden – omdat het zo is. Veel media verzonnen er maar wat op los al die tijd, als tegenreactie. Lees Story, dan heb je de rommel van anderen niet nodig”, sneert hij naar Evert Santegoeds en Yvonne Coldeweijer.

Wat zegt Yvonne?

En wat zegt Yvonne? “Heel de LINDA. vol met mensen die de waarheid verdraaien. 😂”

Ze vervolgt: “Hier was tijdens beide vakanties wel sprake van. Huwelijk waren ze aan het plannen in verband met de docu. André is namelijk op vakantie altijd verliefd en daarna komt ie weer terug bij Rachel en wordt hij weer omgepraat. True story. Geloof mij maar gewoon. 😂”

Instagram

Monique in de LINDA.:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Monique Westenberg doet haar beklag over juicekanalen. Hypocriet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen