Natacha Harlequin blijft erbij: ‘Laten we Waylon niet veroordelen’

Natacha Harlequin blijft erbij dat de mensen Waylon niet zo moeten veroordelen omdat hij zijn geliefde heeft bedrogen terwijl ze hoogzwanger op de bank zat. “Ik heb het zelf meegemaakt.”

Natacha Harlequin, Waylon en Bibi Breijman © SBS, Instagram

Waylon wordt door veel mensen uitgespuugd omdat hij zijn geliefde op een schandalige wijze heeft bedrogen, maar Natacha Harlequin hoort niet bij die groep. Zij is naar eigen zeggen van huis uit gewend aan vreemdgaande mannen – haar vader was er één – en heeft er helemaal niet zo’n moeite mee, zei ze afgelopen juni in Shownieuws.

‘Vreemdgaan is privé’

Natacha blijft bij die mening. “Als me iets gevraagd wordt, zoals toen met Waylon, geef ik daar antwoord op. Ik vind vreemdgaan een privé-aangelegenheid. Daar hoeven we het niet over te hebben”, zegt ze in De Telegraaf.

We moeten vreemdgaan niet criminaliseren, aldus de strafpleiter. “Ik weet niet wat de afspraken zijn, die hoef ik ook niet te weten. Ik merk ook, misschien doordat ik ouder ben, dat er in de loop der tijd zoveel mensen in een relatie zijn vreemdgegaan en elkaar toch weer gevonden hebben.”

‘Waylon niet veroordelen’

Vreemdgaan is iets heel gewoons, legt Natacha uit. “Wie ben ik dan om daar iets van te vinden? En belangrijker: om te veroordelen? Ik ben daar voorzichtig in, omdat ik het zelf heb meegemaakt.”

Natacha vindt het heel sterk dat Bibi Breijman haar vreemdgaande Waylon na één nachtje weer terug heeft genomen. Dat deed Natacha’s moeder ook met haar vader. “Als ze niet gebleven was, was ik nu geen strafpleiter geweest. Zij zorgde op haar manier voor de rust en stabiele basis waardoor dit mogelijk was.”

Televisiebaan

Voorlopig blijven we Natacha uitgebreid haar mening zien geven in Shownieuws. Een eigen programma lijkt er na het grandioos mislukken van haar dagelijkse show Dit Vindt Nederland echter niet meer in te zitten.

Zou Natacha überhaupt nog een fulltime tv-carrière overwegen? Nee, zegt ze. “Ik zal altijd een combinatie media en strafrechtadvocatuur willen. Het is een onzeker vak: het ene moment ben je gewild, het volgende niet. Daar is geen peil op te trekken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat een goede moeder haar vreemdgaande man moet vergeven om het gezin bij elkaar te houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen