B&B Vol Liefde-sterren bekogelen RTL: ‘We zijn gewoon gepusht’

RTL 4 heeft plotseling last van allerlei flink mondige kandidaten van de televisiehit B&B Vol Liefde. Denise ‘naveltruitje’ Harms gaat los op Instagram, Astrid ‘kenau’ Vos in De Telegraaf.

Denise en Astrid © B&B Vol Liefde

Het kan voor RTL 4 nog flink lastig worden om het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde op te tuigen. De zender is op zoek naar nieuwe kandidaten, maar gaat dat nog wel lukken nu de ene na de andere deelnemer boos uit de school klapt? Kandidaat Denise ‘naveltruitje’ Harms begon vorige week ineens over grensoverschrijdend gedrag tijdens de opnames.

Denise is woest

Nu gaat Denise in een nietsontziend filmpje op Instagram (zie onderstaand) he-le-maal los op B&B Vol Liefde en de makers ervan. Ze mag het programma contractueel gezien niet in diskrediet brengen en daarom laat ze zich op een cynische wijze überpositief uit over het programma. Ze maakt echter héél duidelijk wat ze er allemaal écht van vindt.

Denise hint erop dat producent Blue Circle iemand op het matje heeft geroepen voor grensoverschrijdend gedrag, maar dat het allemaal ontzettend laks wordt opgepakt, ook door steunpunt Mores. Ze zou bovendien zwaar benadeeld zijn door de montage van het programma.

Astrid flink pissig

En ook Astrid ‘kenau’ Vos is behoorlijk over de zeik. Zij doet haar beklag in De Telegraaf, samen met de liefdespartner die ze heeft overgehouden aan het programma: Harmjan. “De filmploeg heeft me continu getriggerd. Ze wisten exact hoe ze mij uit mijn comfortzone moesten krijgen”, klaagt ze.

Harmjan stelt dat er sprake was van serieuze manipulatie. “Er vond een continue golfbeweging plaats waarbij het voelde alsof we geen regie meer hadden over ons eigen leven.”

RTL reageert niet

Daar komt het tv-optreden van de botte Richard van der Meulen in de talkshow van Humberto Tan nog bovenop. Hij bekende afgelopen zaterdag in het programma de échte reden voor zijn deelname: gratis publiciteit voor zijn bed & breakfast. En dat doet de geloofwaardigheid van B&B Vol Liefde natuurlijk geen goed.

RTL wenst volgens De Telegraaf niet te reageren op kritische deelnemers. “Dat doen wij nooit op uitlatingen van (ex)-deelnemers.”

Instagram

Het filmpje van Denise:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

B&B Vol Liefde: authentieke en integere televisie of toch stiekem een beetje uit op sensatie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen