Martien Meiland he-le-maal kapot door podcast: ‘Ben echt leeg’

De sterren van Talpa dreigen bij bosjes te vallen. Naast Hélène Hendriks die erdoorheen zit omdat ze drie keer per week HLF8 moet presenteren, gaat Martien Meiland nu half ten onder aan zijn podcast.

Martien en Erica Meiland © YouTube

John de Mol zet zijn sterren flink aan het werk. Sterker nog: de werkdruk is bij Talpa zó hoog dat de presentatoren het bijna niet meer trekken. Hélène Hendriks zit half tegen een burn-out aan omdat ze drie keer per week een uurtje HLF8 moet presenteren en Martien Meiland klaagt nu over zijn wekelijkse babbelpodcast van drie kwartier.

Martien doodmoe

Martien en zijn levensgezel Erica zijn daarom momenteel even niet bezig met het maken van plannen voor de toekomst. “We hebben natuurlijk elke week die podcast, wat best veel tijd kost”, legt ze uit in de TROS Kompas.

Daarop geeft Martien aan dat die podcast inderdaad zijn tol eist. “Die podcast vreet energie. Je bent toch anderhalf uur aan het praten. Daarna ben je echt leeg.”

Hij wil voorlopig dan ook even geen nieuwe plannen maken. “Eerst het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, daarna zien we wel weer verder.”

‘Alles houdt op’

Al met al is de grote vraag inmiddels dus: hoelang houden de Meilandjes al dat harde werken nog vol? En belanden ze in een zwart gat als het straks allemaal ophoudt? “Welnee joh! Dat hebben we vanaf het begin gezegd. Alles houdt een keer op, dan zien we wel weer verder. Pakken we iets anders leuks op.”

Het lijkt hen wel leuk om iets met vastgoed te doen, aldus Erica. “Dat we huizen gaan kopen, opknappen en weer doorverkopen. Dat vinden we ook hartstikke leuk. Nu hebben we daar geen tijd voor, maar we hebben het er geregeld over.”

Babbelpodcast

De babbelpodcast van de Meilandjes:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de podcast van Martien Meiland hard werken is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen