Marc-Marie Huijbregts afgefakkeld: ‘Waarom zit hij in talkshows?!’

Marc-Marie Huijbregts is weer eens ouderwets hard afgefakkeld door Johan Derksen. “Welke reden kun je als redactie van een talkshow in vredesnaam bedenken om Piepkuiken uit te nodigen?!”

Johan Derksen en Marc-Marie Huijbregts © RTL

Het stoort Johan Derksen ontzettend dat Marc-Marie Huijbregts regelmatig aan talkshowtafels zit. De komediant zat dinsdagavond in de tweede Jinek van het nieuwe seizoen om te praten over het fatale auto-ongeluk van prinses Diana, deze week precies 25 jaar geleden. Hij raakte tijdens de uitzending ook nog in aanvaring met Henk Bleker.

Piepkuiken

Johan vindt het een gotspe dat Marc-Marie wordt uitgenodigd door Eva’s redactie. “Ik was werkelijk geshockeerd. Ik kwam gisteren thuis en dan kijk ik even Jinek en Op1 enzo en daar zit Piepkuiken weer”, reageert hij in Vandaag Inside.

Wat dacht Johan toen hij Marc-Marie weer aan die tafel zag zitten? “Toen dacht ik: als je een redactie bent van een talkshow, welke reden kun je dan bedenken om Piepkuiken er steeds neer te zetten?”

‘Hij is niet leuk’

Er is echt geen enkele reden om Marc-Marie uit te nodigen, vindt Johan. “Hij is niet leuk, hij is niet grappig, hij heeft niets te melden, hij heeft geen staat van dienst, hij heeft ooit mijn oudejaarsavond verpest met de slechtste conference die ik ooit in mijn leven gezien heb.”

Marc-Marie heeft die tv-optredens gewoon te danken aan zijn vrienden uit de grachtengordel, meent de voetbalkenner. “Hij woont in Amsterdam en daar heb je veel van die Amsterdammers en dat zijn ideale jongens op de reservebank. Dan zegt er iemand af en dan zeggen ze: ‘Piepkuiken bellen! Die kan altijd!’ Ik begrijp het nooit.”

Aardig jochie

Is Marc-Marie eigenlijk ook een slecht mens? Nee, dat niet, benadrukt Johan. “Het is een heel aardig jochie, want als ik hem in Amsterdam tegenkom, dan ‘hoeeewhooo’ weet je wel.”

“Een leuke jongen hoor, maar hij heeft helemaal niets te melden aan zo’n talkshowtafel.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen