Jort Kelder komt ex tegen op NPO-feestje: ‘Met zwangere buik’

Jort Kelder is zijn ex-vriendin Lauren Verster vorige week tegengekomen bij de seizoenspresentatie van de NPO. Ze liep daar rond terwijl ze wederom zwanger is van haar huidige liefdespartner.

Lauren Verster en Jort Kelder © Ruud Baan

Voor een periode van maar liefst vijf jaar deelden Jort Kelder en Lauren Verster liefdesgeluk met elkaar. Hij droomde met haar over trouwen en het stichten van een gezin. Daar is het niet van gekomen. De presentatrice bleek namelijk gevoelig voor de charmes van cameraman Jasper Diepeveen, van wie ze nu voor de derde keer zwanger is.

Jort treft Lauren

Jort liep Lauren vorige week bij de NPO-presentatie tegen het zwangere lijf. Vond hij dat confronterend? “Ik zag mijn ex-geliefde met haar zwangere buik voorbijkomen. Vijf jaar geleden had je me wel even horen kreunen, maar inmiddels is het al zó lang geleden dat daar geen sprake meer van is”, zegt hij in de Story.

Er zijn geen jaloerse gevoelens meer aanwezig. “Ik ben dol op haar en gun haar het gezin dat ze nu heeft van harte.”

Vrijgezellenleven

Inmiddels is Jort nog altijd vrijgezel. “Ik ben het vrijgezellenleven nog niet zat. Laat ik het zo zeggen: de variëteit is aanzienlijk dan kun je niet verveeld raken. Natuurlijk kun je verliefd worden, dat kan altijd, maar dat moeten we tot het uiterste zien te voorkomen.”

Het is een gelijkenis met zijn goede vriend Mark Rutte, die óók nog altijd vrijgezel is. “Hij heeft pas nog bij me gelogeerd!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen