Joke Bruijs toch niet overleden op 70-jarige leeftijd: ‘Ze leeft nog’

Joke Bruijs is toch niet overleden op 70-jarige leeftijd. De actrice is op dit moment gewoon nog in leven. Dat was gisterenavond het openingsnieuws van Shownieuws. “Er is niets aan de hand.”

Joke Bruijs en Evert Santegoeds © NPO, SBS

Er is vrijwel niemand die het onder ogen heeft gekregen, maar tóch was het gisterenavond het openingsnieuws van Shownieuws: een of ander willekeurig berichtje op Facebook waarin de 70-jarige Joke Bruijs dood werd verklaard. Gewoon lekker laten doodbloeden zou je denken (dat berichtje op Facebook), maar Shownieuws pakt er groots mee uit.

Heel naar gerucht

Tooske Ragas met een uiterst bezorgd gezicht: “We beginnen met een heel naar gerucht dat wij heel graag uit de wereld willen helpen.”

Collega Evert Santegoeds daarop: “Ja, een gerucht waar we allemaal van schrokken vanavond en het is gelukkig niet waar. Joke Bruijs zou zijn overleden volgens een bericht op Facebook, maar haar management laat weten dat er gelukkig helemaal niets met haar aan de hand is.”

‘Ze leeft nog’

Joke leeft nog. “Het is inderdaad een heel vervelend verhaal en Joke zelf werd bedolven onder berichten ineens en bezorgde telefoontjes naar dat management”, zegt Evert.

Hij vervolgt: “Die hebben ons gevraagd om even heel nadrukkelijk hier te stellen dat Joke zeventig is en er nog heel veel gelukkige jaren aan hoopt vast te plakken.”

In maart 2019 overleed wel het GTST-personage van Joke: Maria de Jong. Zij kreeg een beroerte.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Joke Bruijs is volgens 'iemand op Facebook' overleden. Overdrijft Shownieuws een beetje door hiermee de uitzending te openen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen