Betrapt: Samantha Steenwijk omhelst ‘vrouwenmepper’ Lil Kleine

Samantha Steenwijk spuugt in het gezicht van de door Lil Kleine mishandelde Jaimie Vaes. Ze is gisteren, tijdens een premièrefeestje van Tino Martin, betrapt op het omhelzen van de tuigrapper.

Samantha Steenwijk en Lil Kleine © Shownieuws

Hypocrieter dan Samantha Steenwijk zijn ze er bijna niet. De zangeres oreert om de haverklap over juicekanalen die geen normen en waarden zouden hebben, maar wat dan wél aan haar gedragsregels voldoet? Een rapper omhelzen die reeds wekenlang in voorarrest heeft gezeten vanwege de brute mishandeling van zijn vriendin. Het gaat hier over Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine.

Normen en waarden

Samantha sprong vorige week half uit haar vel toen Yvonne Coldeweijer onthulde dat ze keihard is bedrogen door haar buiten de deur snoepende vrouw. De artieste besloot het nieuws te bevestigen, maar deed dat niet zonder een pittige sneer uit te delen aan de juicekoningin.

Yvonne, die Jaimie Vaes heeft bevrijd uit een gewelddadige relatie door de beelden van haar mishandeling door Jorik te openbaren, voldoet niet aan Samantha’s normen en waarden. “Dat er mensen zijn die genieten van andermans leed en dat dit de manier is waarop we in onze samenleving met elkaar omgaan, vinden we nog het meest pijnlijk”, brieste ze.

Knuffelen met Kleine

Een vrouw die wat pikante shownieuwtjes deelt half op de brandstapel leggen, maar een man die zijn vriendin mishandelt gezellig een knuffel geven… Wat ontzettend fijn dat deze Samantha de mensen onderwijst over hoe we met elkaar dienen om te gaan in deze samenleving.

De ontmoeting tussen Samantha en Jorik vond gisteren plaats tijdens de première van Tino Martins theatertour. Het pijnlijkst is nog dat ze dacht dat hun knuffel buiten het zicht van de camera was. “De rapper heeft direct door dat ze gefilmd worden door Shownieuws en lijkt de zangeres te waarschuwen”, aldus de showrubriek.

‘Mooi, hè, die komt ook!’

Wat deed Jorik eigenlijk in vredesnaam bij die première? Tino heeft na Joriks mishandeling van Jaimie toch afstand van hem genomen? “Ik heb thuis geleerd: aan vrouwen kom je niet”, zei hij in februari nog. “Ik zat samen met mijn vriendin naar die beelden te kijken en ik zeg: wat een l*l zeg. Daar kan je niet omheen.”

Tino zat gisteren met een liveverbinding in Shownieuws, waar hij kort werd gevraagd naar Joriks aanwezigheid. “Mooi hè? Ja, die komt ook. Wat dat betreft: vrienden, collega’s, familie, alles was hier vanavond. Ja, jullie hebben de beelden laten zien. Kijk, ik hoef er volgens mij niet zo gek veel aan toe te voegen”, antwoordde hij.

Geen pittige mening

Hadden ze in studio van Shownieuws nog een pittige mening over al dat geknuffel met Jorik? Nee, daar zat Anouk Smulders aan de desk. Haar man, paparazzo Edwin Smulders, hing tijdens Tino’s premièrefeestje óók om Lil Kleine’s nek heen.

Pijnlijk genoeg waren ook Jaimie’s boezemvriendinnen Estelle Cruijff en Koen Kardashian van de partij. Een andere BN’er op de gastenlijst was Glennis Grace, die eerder dit jaar gelijktijdig met Jorik in de bak zat.

Privé-baas Evert Santegoeds: “We hebben Lil Kleine nog even gesproken. Niet op camera, maar wel apart. We hebben gevraagd wanneer hij zijn verhaal gaat doen over alles wat er is voorgevallen. Toen benadrukte hij dat hij een kind heeft en pas zijn verhaal gaat doen als er een uitspraak is.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen