Katja Schuurman kan niet meer lopen: ‘Veel woede in mijn billen’

Katja Schuurman is gisteren naar een masseur gegaan omdat er veel woede en verdriet in haar billen zat. “Ik kon op een gegeven moment nauwelijks meer normaal lopen, laat staan zitten.”

Katja Schuurman © NPO

Bekende Nederlanders hebben een soort ongeremde behoefte om al hun emoties te delen op de socials. Zo loopt Katja Schuurman nu al dagen te mijmeren over dat ze zich zo leeg voelt. “Vanochtend wilde de zon niet opkomen in mijn hoofd. Leegte, lethargie, somberte; verzetten heeft geen zin”, typte ze afgelopen weekend.

Adem in adem uit

Katja legt zich neer bij dat soort gevoelens. “Accepteren dat het even zo is, niet in paniek raken, weten dat alles altijd weer voorbij gaat, het mooie maar gelukkig ook het nare. En bij zonsondergang kwam de zon weer op 🙏🏽🌅☺️.”

Al haar BN’er-vrienden vinden het heerlijk dat Katja het allemaal van zich af praat op de socials. Zo zegt Babette van Veen: “Adem in adem uit, you got this! Iedereen heeft slechtere dagen! Fijn voor iedereen dat jij het gewoon zegt! ❤️”

Woedende billen

Het heeft Katja kennelijk niet echt geholpen, want gisterenavond heeft ze laten weten dat ze naar de masseur is gegaan om zich te laten behandelen aan haar woedende billen. “Wat houdt je lijf toch op de meest rare plekken emoties vast. Mijn billen waren de laatste tijd blijkbaar stalling voor onverwerkt verdriet en boosheid.”

Woedende billen, hoe voelt dat precies? “Ik kon op een gegeven moment nauwelijks meer normaal lopen, laat staan zitten.”

‘Pijn is fijn’

Inmiddels zijn de billen van Katja weer in topvorm. “Wat een wonderdokters zijn sommige masseurs toch! Met alle liefde die ze in je stoppen, en hoe ze niet alleen je spieren soepel maken, maar ook je energie weer vrij laten stromen.”

Katja deelt er ook nog vijf hashtags bij: “#massage #energie #emotie #pijnisfijn #letitflow.”

Instagram

De Instagram-post van Katja:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Katja Schuurman heeft vreselijk veel last van haar billen. Verdrietig of een wild weekend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen