Johan Derksen vindt Arjen Lubach héél slecht als interviewer

Johan Derksen vindt dat Arjen Lubach altijd enorm door de mand valt als hij in zijn programma collega-BN’ers interviewt. “Dan is er geen autocue en is het van huis-tuin-en-keukenniveau.”

Johan Derksen en Arjen Lubach © NPO, SBS

Arjen Lubach is weer terug met zijn dagelijkse programma De Avondshow met Arjen Lubach, waarin hij niet alleen de actualiteit doorneemt maar ook bekende gasten ontvangt. Zo had hij gisteren in de seizoensopener Pieter Derks aan zijn desk zitten. Die gesprekjes met BN’ers zijn volgens Johan Derksen echt niet te pruimen.

Autocue

Het is veruit het slechtste onderdeel van De Avondshow, oordeelt Johan in Vandaag Inside. “Ik wil ook nog wat zeggen over Lubach. Die begint vanavond weer. Lubach kijk ik uit belangstelling. Ik heb die jongen één keer ontmoet hier in de hal, toen had hij een pet op en herkende ik hem helemaal niet. Toen stelde hij zich keurig voor.”

Hij vervolgt: “Het lijkt me een heel nette jongen, maar ik begrijp de magie van Lubach niet. Hij heeft een heel goede redactie, dat leest hij voor van de autocue en dan moet hij dus een interviewtje doen en dat moet hij dan echt zelf doen. Dan is het een huis-tuin-en-keukengesprekje.”

Magisch

Johan begrijpt er niets van waarom Arjen zo geprezen wordt door iedereen. “Waarom dat zo magisch en geweldig is… Ja, er kijken veel mensen naar en dan denk ik altijd: waarom?! Wat hij doet… Als ze mij die autocue geven, dan lees ik het ook voor.”

De roddels die rondgaan over het vermeende wangedrag van Arjen zijn overigens niet besproken door VI. Het gerucht gaat dat de presentator mogelijk zélf achter de juice zit die over hem wordt verspreid op de juicekanalen.

Smetje

Tv-kenner Rob Goossens is benieuwd of Arjen hier nog wat mee gaat doen. “Hij heeft eigenlijk voor het eerst in zijn carrière een klein smetje te pakken. Hij heeft altijd het geluk aan zijn kont gehad, maar hij is deze zomer te grazen genomen door de juicekanalen”, zei hij gisterenavond in RTL Boulevard.

“Ik ben heel benieuwd of hij daar nou vanavond of in elk geval deze week op gaat terugkomen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen