Geen warm welkom voor Gordon na snelle terugkeer op Instagram

Gordons mysterieuze verdwijning van social media is voorbij. Na zes dagen is zijn Instagram-pagina alweer online. Zijn de mensen blij hem weer te zien? De Boulevard-aanhang in elk geval niet.

Gordon © Beau

Het was een heftig weekend voor Gordon: hij zag zich zondag genoodzaakt om de Blaricumse vestiging van zijn koffiezaak Blushing te sluiten, officieel vanwege een personeelstekort. In aanloop naar die moeilijke dag besloot hij om al zijn socials offline te halen en tegen RTL Boulevard heeft hij laten weten nooit meer interviews te willen geven.

Geen warm welkom

De Instagram-pagina van Gordon is na zes dagen alweer online. Een warm welkom zit er echter niet in voor de entertainer. Hij wordt voor van alles en nog wat uitgemaakt door de kijkers van RTL Boulevard.

Met de opmerking ‘onkruid vergaat niet’ lokt Boulevard flink wat pittige reacties uit. “Daar helpt inderdaad geen enkele onkruidverdelger tegen!”, merkt ene Lida op.

Grietinus is heel erg gemeen tegen Gordon: “Die l*l is net als onkruid in je tuin… Je wiedt het en een week later komt het weer terug. Zo zul je ook nooit van dit walgelijke misbaksel verlost raken.”

En Margriet: “Wegwezen en wegblijven.”

‘Hij wil aandacht’

De Boulevard-kijkers stellen dat Gordon niet zonder aandacht kan. “Begint verhipte veel op Heintje Davids te lijken”, zegt Sijbout.

Frank en Ella schelden Gordon uit: “Aandachtsh**r.”

Hans: “Wat een vreselijke zeikl*l is die vent, rot toch op naar dat andere deel van de wereld.”

En Jan: “Aandacht 🤮🤮🤮🤮🤮🤮”

Aan tafel bij Jinek

Er wordt door een enkele Boulevard-kijker ook gevreesd dat Gordon zich niet aan zijn andere belofte houdt, namelijk zijn mediastop. Chanthal: “Aandacht maakt alles beter 🙃🙃🙃. Vanavond dan maar weer een rondje RTL Boulevard en SBS Shownieuws. Misschien aan tafel bij Jinek 🤔.”

En Marijke: “Wordt die vent niet strontziek van zichzelf? Druiloor.”

Alle gemene reacties over Gordon kunt u lezen op de socials van RTL Boulevard.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon zijn belofte om nooit meer interviews te geven wél volhoudt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen