Henny Huisman hekelt Winston Gerschtanowitz: ‘Wat een kakker’

Henny Huisman vindt dat Winston Gerschtanowitz het erg slecht doet op televisie. Hij verpest programma’s met zijn presentatie, vindt de voormalig televisiester. “Het is gewoon niet echt.”

Winston Gerschtanowitz en Henny Huisman © SBS 6

Winston Gerschtanowitz hoort absoluut niet bij de top van de televisiewereld, vindt oud-presentator Henny Huisman. Sterker nog: hij vindt dat Winston met zijn manier van presenteren een programma echt kan verpesten. Je kunt niet zomaar elke presentator op een format zetten, legt hij uit.

Kakker Winston

Het is zonde dat er tegenwoordig zo gemakzuchtig wordt omgegaan met tv-programma’s, vindt Henny. Hij zegt in de Nieuwe Revu: “Ik zie dat er veel fouten worden gemaakt. Een format kan heel erg leuk zijn, maar worden verpest door de presentatie. Ik zie het steeds vaker: een leuk idee, maar slecht gedaan, zwakke uitvoering.”

Heeft hij een voorbeeld? “Neem nou Winston Gerschtanowitz. Dat is een echte kakker, zo’n mannetje. Dan zie ik hem bij de Postcode Loterij en ik geloof hem niet. Ik geloof niet wat hij daar zegt en doet. Het is niet echt. Hij is niet het type voor dat programma.”

Martijn Krabbé

Welke presentator is volgens Henny wél goed? “Je hebt bij hetzelfde programma ook Krabbéetje, die is wél echt. Die roept wat en dan geloof ik hem. Vroeger had je Koos Postema, als hij zei: ‘Dames en heren, er is wat aan de hand,’ dan dacht je: o god, er is wat aan de hand.”

“Maar er zijn tegenwoordig mensen op televisie die roepen dat er wat aan de hand is, maar er is niks aan de hand. Of ze roepen van tevoren dat iets ‘hilarisch’ wordt. Nou, dat zou ik dus nóóit van tevoren zeggen. Het kan best voorkomen dat je iets maakt dat achteraf hilarisch blijkt te zijn, maar hoe kun je dat nou vooraf zeggen?”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen