Evert Santegoeds wil graag eens in Vandaag Inside: ‘Lijkt me leuk’

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé, zou het leuk vinden om eens aan te schuiven in Vandaag Inside. Het zou ook goed te combineren zijn met zijn werk voor Shownieuws, vertelt hij.

Evert Santegoeds © William Rutten

Waar de nieuwe generatie Yvonne Coldeweijer heeft, heeft de leesmapgeneratie Evert Santegoeds. De hoofdredacteur van Privé geldt als een van de belangrijkste showbizzjournalisten van ons land. In de lente zorgde hij voor rumoer met de Florida-foto’s van André Hazes jr. en in de zomer had hij de primeur over de vrijlating van Frank Masmeijer.

Evert wil in VI

Evert is dus zeker niet de eerste de beste. En deze grote naam uit de Nederlandse showbizz biedt zich nu aan bij Vandaag Inside: hij zou het leuk vinden om aan te schuiven in Vandaag Inside. Een mooie kans voor Johan Derksen en zijn kornuiten.

Op de vraag of hij het ziet zitten om aan tafel bij VI te schuiven, antwoordt Evert in de podcast Strikt Privé: “Oh, best wel! Als het niet over voetbal gaat, en daar gaat het niet over, dan lijkt het me wel leuk. Ik kan ook meteen door, want ze zitten niet zo ver bij Shownieuws vandaan.”

Fan van Johan

Johan is een topper, vindt Evert. “Ik moet er wel om lachen. Het is een van de weinige mensen die authentiek op tv gewoon z’n mening zit te verkondigen. Dat hij redelijk dwars is… Ja, dat heeft hem ver gebracht. Ik vind dat geluid toch wel de moeite waard om te beluisteren en ik ben blij dat hij weer terug is op tv.”

Vandaag Inside scoort altijd het beste met fragmenten over de showbizz, dus het uitnodigen van een showbizzjournalist zou nog niet eens zo gek zijn. Albert Verlinde, die is opgestapt bij Shownieuws, zou ook een verrassende keuze zijn.

Ruben Brekelmans

Overigens zou ook VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans het leuk vinden om eens aan te schuiven, onthult de vaste VI-gast Raymond Mens op de VI-site. “Dat zei hij dus ook laatst tegen mij, ja. Ruben Brekelmans zegt: ‘Anytime, nodig me uit.’”

Tegen Wilfred Genee: “Ik weet niet of jullie – want ik zie ze niet veel – graag politici hebben, maar met alles wat er speelt… Ruben Brekelmans, geloof mij: die komt. En met wat er in Ter Apel aan de gang is enzo, lijkt het me goed om hem eens uit te nodigen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen