Daphne Bunskoek krijgt flink pak slaag: ‘Ze is zó hypocriet!’

Daphne Bunskoek krijgt een flink pak slaag van Mark Koster en Yvonne Coldeweijer, de presentatoren van de podcast De Juice Show. “Ze vond RTL Boulevard toch ranzig? Zó hypocriet!”

Daphne Bunskoek © RTL

Na een afwezigheid van veertien jaar is Daphne Bunskoek weer terug als presentatrice van RTL Boulevard. Ze vertrok destijds bij de showrubriek om allerlei moeilijke programma’s te maken, maar dat is niet echt gelukt. Nu iedereen bij Boulevard opeens zwanger is, hebben ze daarom Daphne maar weer uit de mottenballen gehaald.

‘Zó hypocriet!’

Mark Koster, presentator van de podcast De Juice Show, vindt dat uiterst merkwaardig. “Toen ze wegging zei Daphne dat ze het vies en vunzig vond en stom en nu keert ze terug.”

Zijn co-host Yvonne Coldeweijer daarop: “Zó hypocriet! Ze zegt dus gewoon: ‘Ik voel me eigenlijk te goed voor jullie! Ik ga weg, ik ga belangrijkere dingen maken.’” 

‘Alles is mislukt’

Mark is onverbiddelijk. “Ze ging naar de VPRO, ging een programma maken voor Net5 met allemaal vrouwen, allemaal enorm mislukt en nu staat ze weer achter dat deskje. Prima, maar wat was er achttien jaar geleden anders dan nu? Ik zie dat niet.”

Yvonne: “Niets, nee joh. Die meid heeft natuurlijk geen werk! Nee, ik weet niet wat zij allemaal uitvreet, maar zij wil natuurlijk iets hoogstaandere programma’s doen.”

‘Daphne is gek!’

Mark vindt het vooral verbijsterend dat Daphne afgelopen week in RTL Boulevard riep dat ze Simon Keizer geloofwaardiger vindt dan Nick Schilder.

Bizar inderdaad, zegt Yvonne. “Dit zegt zoveel over Buns.”

Mark: “Eigenlijk heeft ze in die achttien jaar nog steeds geen goed beoordelingsvermogen gekregen.”

Yvonne: “Ze heeft nul intuïtie. Ze is een beetje gek.”

Instagram

Daphne vindt het heel gezellig bij RTL Boulevard:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen