Connie Witteman maakt stampij bij Chanel: ‘Ze klopte héél hard!’

Connie Witteman is betrapt door een paparazzo van de Weekend terwijl ze stampij maakte bij de Chanel-winkel in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. “Ze tikte hard en dwingend op het raam.”

Connie Witteman © RTL

De openings- en sluitingstijden van de luxewinkel van Chanel gelden óók voor Connie Witteman. Hartstikke balen voor de societyster, want ze wilde afgelopen week graag nog even binnenwippen na sluitingstijd. Een paparazzo van de Weekend zag het gebeuren en verbijsterde zich over het voorval. “De deur was en bleef potdicht.”

Voor dichte deur

De laatste tijd, zeker sinds ze weer in een nieuwe relatie zit, lijkt het ontzettend goed te gaan met Connie. Ze woont in de peperdure P.C. Hooftstraat en geniet daar van al het luxe die het peperdure Amsterdam-Zuid haar te bieden heeft.

Toch heeft ook Connie wel eens te maken met tegenslag: ze wilde afgelopen week iets kopen bij Chanel, maar dat lukte niet. De winkel was al gesloten. “De Chanel-medewerkers wilden naar huis, hun werkdag zat erop. En tja, sluitingstijd geldt voor iedereen, ook voor onze polderdiva.”

Kloppende Connie

Connie wilde echter per se even naar binnen. “De diva keek wel even vreemd op toen de deur niet wagenwijd voor haar openzwaaide bij de Chanel-store. Hoe hard en dwingend Connie ook op het raam tikte, de deur bleef potdicht.”

Dat is toch wel heftig, vooral omdat Connie die middag juist lekker op dreef was qua shoppen. Op de bijbehorende foto’s heeft ze haar handen vol met nieuwe spulletjes.

Tas van 2.400 euro

Chanel had die dag ongetwijfeld een mooie klapper kunnen maken. “Als ze wegscheurt in haar knalgroene Biro zien we een peperdure Prada-tas van een slordige 2.400 euro parmantig op de voorbank staan.”

Overigens is Connie volgens de Weekend wel heel gewoon gebleven. “Connie houdt nou eenmaal van mooie spullen, al zullen we haar niet snel roekeloos met geld zien smijten.”

Middenstandsgezin

Connie vertelde ooit dat ze uit een heel gewoon middenstandsgezin komt. “Ik heb hard gewerkt om op dit niveau te komen: een leven dat ik fijn vind en graag wil houden. Dat is misschien wel een mooie conclusie: ik ben gelukkig zo en koester mijn leven. Ik wil niet meer, maar ik wil ook niet minder.”

De nieuwe Weekend, met daarin ook de foto’s van de kloppende Connie, ligt nu in de winkels.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Shoppen in de P.C. Hooftstraat: ordinair of chic?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen