Catherine Keyl ziet RTL Boulevard afglijden: ‘Nogal oppervlakkig’

Catherine Keyl vindt dat RTL Boulevard de laatste tijd steeds oppervlakkiger is geworden. Ze hoopt dat de terugkeer van presentatrice Daphne Bunskoek daar verandering in gaat brengen.

Catherine Keyl © EO

RTL Boulevard wisselt relevante items en shownieuwtjes af met de meest onzinnige items van types als Leco van Zadelhoff, Miljuschka Witzenhausen en – het allerergst – Nikkie Plessen. Het is volgens Catherine Keyl echt niet om aan te zien. Zij vindt dat het niveau van de showrubriek steeds meer afneemt.

Catherine haalt uit

Jammer, zegt Catherine in de Nieuwe Revu. “Ik heb Boulevard zelf een paar keer gepresenteerd en vind het fijn dat Daphne terug is, want ik vind het de laatste tijd nogal oppervlakkig. Het moet allemaal snel-snel-snel.”

Daphne is een leuke presentatrice, vindt ze. “Daphne kan met haar ervaring en uitstraling wat meer rust in de tent brengen. Ze heeft de zaken altijd goed op een rijtje gehad. Ik heb af en toe wel behoefte aan wat meer diepgang. Mensen die een beetje van de hoed en de rand weten, dat is natuurlijk wel leuk.”

Bombarie

Het is best opvallend dat Daphne weer van de partij is, omdat ze jaren geleden vertrok omdat ze zich niet kon vinden in de inhoudelijke lijn van het programma. “Leuk dat ze terugkeert, ik vind haar heel goed. Ik vond het destijds ook goed dat ze vertrok, dat vond ik heel principieel.”

Ze besluit: “Waarom ze terugkeert als ze toen met zoveel bombarie is vertrokken? Waarschijnlijk omdat ze er goed in is. Ik denk dat Daphne een aanwinst is voor Boulevard.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat RTL Boulevard meer deskundigen met inhoud nodig heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen