Zorgen over Lil Kleine: ‘Mogelijk zwaar bekogeld tijdens comeback’

Lil Kleine geeft zaterdag voor het eerst sinds de mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes weer een optreden in ons land, maar komt hij ongeschonden van het podium? “Er wordt opgeroepen tot biergooien.”

Lil Kleine © YouTube

Er is buitengewoon veel kritiek op het besluit van het Tiktak Festival in Rotterdam om de comeback van Lil Kleine op het podium te faciliteren. “Wauw, heel jammer dit van jullie”, klinkt de kritiek onder de aankondiging op Instagram. En: “We boeken tegenwoordig mishandelaars op festivals? Heel interessant.”

Zorgen over Lil Kleine

Hoe kan het in vredesnaam dat Lil Kleine aankomende zaterdag welkom is bij dat festival? “We kwamen er vandaag achter dat Lil Kleine en zijn manager Nathan Moszkowicz bevriend zijn met de eigenaar van het festival, dus het lijkt ook een beetje een vriendendienst”, legt showbizzkenner Rob Goossens uit in RTL Boulevard.

Niemand wil reageren op deze gewaagde keuze. “We hebben het geen van de betrokkenen echt kunnen voorleggen, want zowel het management van Lil Kleine als de organisatie als Lil Kleine zelf waren niet bereikbaar. Het kan zo zijn dat ze denken: dat is stap één richting rehabilitatie.”

Ernstig bekogeld?

Boulevard-host Luuk Ikink verbaast zich over de comeback van Lil Kleine. “Het is best een verrassing, want we hadden denk ik allemaal gedacht van: die wacht wel even tot er een rechtszaak is geweest of whatever, maar nu is hij ineens daar.”

Er bestaan nu serieuze zorgen dat Lil Kleine ernstig bekogeld zal worden op het festival. Rob: “Er wordt massaal opgeroepen tot onder andere biergooien. Daarvan wil ik wel zeggen: jongens, doe dat nou niet, daarvoor is bier gewoon te duur. Meng het eerst met water dan dán pas gooien!”

Instagram

De aankondiging op Instagram met daaronder de massale kritiek:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen