All You Need Is Love stopt mogelijk als groot studioprogramma

De RTL 4-hit All You Need Is Love stopt in de toekomst mogelijk als groot studioprogramma. Er wordt dan alleen nog op locatie gedraaid. Dat heeft Robert ten Brink gezegd in de talkshow Jinek.

Robert ten Brink © RTL

Eva Jinek had gisterenavond in haar talkshow een ongekend lang item zitten ter promotie van All You Need Is Love, het programma van haar collega Robert ten Brink. Aan het eind van de uitzending werd de presentator gevraagd of er nog wat vernieuwingen in de pijplijn zitten, maar voorlopig gaat het programma nog op dezelfde voet verder.

De studio uit

Wel kan Robert zich voorstellen dat het programma op termijn de studio verlaat. “Ambities voor het programma? Dat weet ik niet. Het evolueert steeds natuurlijk. Het is met mij meegegroeid. Van wat we in het begin zagen, het broekie, naar een soort meer familie-achtig programma met dat soort zaken. Ik weet het eigenlijk niet.”

Dan: “Misschien dat we nog eens zonder studio eindigen, kan ik me voorstellen. Het programma Spoorloos was vroeger ook in de studio en tegenwoordig al heel lang mist niemand dat. Dat zou iets kunnen zijn. Ik weet het eigenlijk niet.”

Filmpjes maken

Robert vindt dat ook het leukste aan All You Need Is Love: het draaien op locatie. “Het leukste vind ik in ieder geval altijd nog wel met de jongens filmpjes maken.”

Op dit moment is Robert net weer begonnen met de opnames van All You Need. “Je kunt je aanmelden via de RTL-site, denk ik. Dat zal wel weer open zijn. Iedereen is welkom. We zijn eigenlijk pas net weer begonnen, vorige week, met het eerste vergaderingetje. Van: wat gaan we doen, hoe gaan we het doen en waar gaan we het doen.”

Kerstspecial

En komt er weer een kerstspecial van All You Need Is Love aan? “Zeker.”

Eva had voor haar collega geen kritische vraag in petto over het vroegtijdig van de buis halen van zijn kijkcijferflop Opvoeden Doe Je Zo.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen