Thijs Römer heeft voorlopig rust, ‘slachtoffer’ last mediapauze in

Thijs Römer heeft voorlopig geen last meer van Nena Kruizenga, zijn vermeende slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag. Ze geeft aan een (social)mediapauze in te lassen.

Nena Kruizenga en Thijs Römer © Twitter, NPO

Het is nu drie maanden geleden dat Nena Kruizenga opstond om acteur Thijs Römer te beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag. Dat zou zes jaar geleden hebben plaatsgevonden, toen zij nog maar 14 jaar oud was. Ze zoekt regelmatig de aandacht op; zo vertelde ze twee weken geleden nog in Story dat de politie er druk mee bezig is.

Mediapauze

Nu laat Nena in een lang videobericht op Twitter weten dat ze voorlopig een (social)mediapauze inlast. “Ik wilde toch nog even wat kwijt met betrekking tot Thijs. Ik heb natuurlijk de afgelopen tijd best wel vaak weer gereageerd op Twitter en dan was ik weer van Twitter af en dan reageerde ik weer.”

Ze vervolgt: “Dat komt omdat ik het heel lastig vind dat ik nog steeds heel veel haat over me heen krijg, terwijl ik dingen weet die ik niet mag delen. Dat is voor mij heel lastig, want ik ben wel een oprecht mens en ik krijg dingen over me heen die eigenlijk niet voor herhaling vatbaar zijn.”

‘Ik wil rust’

Nena is er klaar mee. “Ik wil jullie vragen of jullie mij met rust kunnen laten, totdat de zaak rond is zeg maar, totdat alles geweest is. Dan horen jullie het allemaal vanzelf. Ik zal ook niet meer reageren, ik zal ook geen bommetjes meer droppen en ik kap er ook mee totdat ik mag vertellen hoe en wat en bewijs mag laten zien. Het raakt mij echt.”

Ze vervolgt: “Ik wil niet gaan huilen, want ik weet ook dat mensen dan gaan zeggen: ‘Goede actrice’, maar zo ben ik niet en ik ben wel een oprecht mens. Ik hoop dat jullie dat ook zien als het allemaal voorbij is en dat alle haters dan ook inzien: oké, weet je, wat ik heb gedaan kan eigenlijk niet.”

Bewijsdrang

Waarom zoekt Nena steeds de media-aandacht op? “Ik heb gewoon niet zo het geduld en het duurt mij gewoon te lang, ook al weet ik dat de politie echt kei- en keihard bezig is, maar ik heb gewoon een beetje bewijsdrang ofzo. Dat heb ik ook zelf veroorzaakt doordat ik het op Twitter heb gezet, maar ik hoef jullie niks te bewijzen.”

“Het ligt bij de politie, ik heb mijn ding gedaan en ik heb gedaan wat het beste is. Nu is het niet meer aan mij. Daarom zeg ik ook: ik stop met bommetjes droppen. Met liefde gooi ik alles online en vertel ik jullie alles en laat ik bewijs zien en weet ik veel wat, alleen ik mag het niet. Ik hoop dat jullie dat ook begrijpen.”

Videobericht

Het videobericht van Nena:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het vermeende slachtoffer van Thijs Römer geloofwaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen