Bibi Breijman in tranen, durft niet over straat vanwege juicekanalen

Bibi Breijman reageert voor het eerst uitgebreid op het vreemdgaan van haar geliefde Waylon. Ze durfde na het uitlekken van dit nieuws niet over straat. “Bang om op een juicekanaal te komen.”

Bibi Breijman © Instagram

Het was zeven weken geleden een enorme schok voor Bibi Breijman: het juicekanaal Juice Channel maakte de ontrouw van haar liefdespartner Waylon bekend. Yvonne Coldeweijer, toen nog bevriend met Bibi, besloot vervolgens om niet langer te zwijgen en ook haar verhaal te doen. Zij wist al sinds vorig jaar over zijn geheime affaires.

Waylon uit huis

Er barstte een enorme mediarel uit: Waylon kreeg steun van types die geen moeite hebben met vreemdgaan, zoals Natacha Harlequin, maar er was ook woede. Zo werd Waylon uitgejoeld tijdens zijn optreden op Muziekfeest op het Plein en kreeg Patty Brard op de nationale televisie een woedeuitbarsting.

Hoe reageerde Bibi aanvankelijk zélf op het nieuws? Ze vertelt vandaag in een lange reactievideo: “Mijn eerste reactie was gewoon een focking shock en: dit kan niet, waar was ik? Wie ben jij? Huh? Gewoon dat. Vervolgens pleur je iemand het huis uit en dat lost helemaal niets van je vragen op en ook niet je verdriet.”

Hulpbehoevend

Bibi nam Waylon al snel weer terug. “Ik merkte ook dat ik met woede niet verder kwam, want mijn borstvoeding stopte ermee op een gegeven moment na een paar dagen. (…) Ik was sowieso nog een beetje een patiënt. Ik zat in een rolstoel. Ik kon nog niet echt naar buiten, ik kon bijna niks. Ik was dus hulpbehoevend, want dat heb je in je kraambed.”

De schaamte vond Bibi zo mogelijk nog erger dan het vreemdgaan. “Er kwam heel veel negativiteit bij kijken van buitenaf. Dat vond ik misschien nog wel het moeilijkst: de meningen, de haat. Er werd gewoon van allebei de partijen voor mij gepraat: zowel door de media als door Willem, en daar was ik ook echt focking boos om.”

Bibi in tranen

Bibi breekt als ze in de video vertelt over haar angst om uit huis te gaan. “Ik werd op een dag wakker en toen was ik Chester aan het aankleden en toen paste hij zijn pakjes niet meer. Ik keek in de kast en toen zag ik al die pakjes onaangeraakt, niet gedragen, hij was overal uitgegroeid. Dat was zo’n bevestiging voor mij van wat er was gebeurd.”

Huilend: “Toen dacht ik echt: wauw, deze hele maand, al die weken, heeft me gewoon leeggezogen aan negativiteit, de meningen van anderen en gekwetst zijn. Daardoor voelde ik me een heel slechte moeder, omdat ik voor mijn gevoel niet helemaal toegewijd was aan die kleine lieverd, die dat echt zo verdiende.”

Bang voor juicekanalen

Waarom ging Bibi er niet op uit met de kleine? Ze was bang voor de juicekanalen. “Ik durfde niet naar buiten. Je denkt bij alles: oh, ze gaan een foto van me maken en doorsturen naar een juice channel. Dan gaan ze weer een roddel verzinnen of iets lelijks over me posten.”

Bibi wil door met haar leven en niet blijven hangen in het verleden. “Ik heb zelf voor deze man gekozen. Ik weet dat het een aparte is, dat is gewoon zo. Ik heb voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter. Het is aan niemand om hem te veroordelen, behalve mij, want hij heeft mij dit geflikt.”

Tot slot lijkt ze een sneer uit te delen aan Yvonne: “Als je zelf heel erg gekwetst bent door mannen in het leven: dat begrijp ik, maar dit blijft mijn situatie.”

Bibi’s video

De reactievideo van Bibi:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bibi Breijman heeft Waylon vergeven. Denkt u dat hij de gunfactor terugkrijgt van het grote publiek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen