Peter Gillis volgens OM van padje af: ‘Hij beet Nicol in rug en neus’

SBS 6-ster Peter Gillis lijkt flink van het padje af. Hij heeft zijn vriendin Nicol Kremers in haar rug en neus gebeten en aan haar oor, armen en haren getrokken, stelt het Openbaar Ministerie.

Nicol Kremers en Peter Gillis © SBS 6

Peter Gillis lijkt een bijzonder agressieve kant te hebben. De realityster van SBS 6 werd eind mei aangehouden door de politie, waarna hij een nachtje in de cel moest doorbrengen. Aanvankelijk ontkende hij alles, maar later gaf hij alsnog toe dat er iets is voorgevallen. Nu wordt duidelijk waar het Openbaar Ministerie (OM) hem precies van verdenkt.

‘Er is bewijs’

Zijn vriendin Nicol Kremers is door Peter in haar rug en neus gebeten, tegen de muur geduwd, in haar borsten geknepen en aan haar oor, armen en haren getrokken, stelt de officier van justitie.

Er is volgens het AD bewijs van. “Inmiddels gelden foto’s van de wonden die Nicol opliep, inclusief een geluidsopname van de worsteling, als bewijsmateriaal.”

Van de buis?

Het OM is zó overtuigd dat er genoeg bewijs is in deze zaak, dat ze op eigen initiatief tot vervolging is overgegaan. Nicol heeft namelijk geen aangifte gedaan tegen haar liefdespartner. “Wel heeft ze een belastende verklaring afgelegd, zei de officier van justitie vrijdag”, meldt De Telegraaf.

Nicol moet nog worden gehoord als getuige. SBS 6 wil dat eerst afwachten voordat het een beslissing neemt over hun realityserie Massa is Kassa, al lijkt inmiddels duidelijk dat de zender deze op z’n minst on hold moet zetten.

Lastige positie

Het is niet zo gek dat SBS 6 terughoudend reageert op de verdenkingen aan het adres van Peter. De privileges van Johnny de Mol, de zoon van de baas, brengen de zender in een lastige positie. Hem wordt de hand boven het hoofd gehouden door de tv-zender; de planning is dat hij in het najaar gewoon weer terugkeert in HLF8.

Johnny wordt door zijn ex-vriendin Shima Kaes beschuldigd van zware mishandeling. Ook in die zaak zouden er meerdere bewijsstukken zijn.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Peter Gillis heeft Nicol in haar neus en rug gebeten, zegt het OM. Moet hij van de buis of vindt u dit een licht vergrijp?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen