Olcay Gulsen krijgt flinke sneer van Volkskrant: ‘Dit is oersaai!’

Het zit Olcay Gulsen niet mee. Niet alleen is haar nieuwste tv-programma ‘Heb ik wat van je aan?’ van start gegaan met afschuwelijke kijkcijfers, ook krijgt ze twee tv-recensenten op haar dak.

Olcay Gulsen en Mart Visser © Cornlie Tollens

Olcay Gulsen is weer terug op de buis. Ze is eergisteren begonnen met het nieuwe programma ‘Heb ik wat van je aan?’ op Net5, maar er keek nauwelijks iemand naar: slechts 90 duizend mensen namen de moeite om ervoor te gaan zitten. Eigenlijk scoort alleen Linda de Mol tegenwoordig slechtere kijkcijfers.

Niets om het lijf

Het programma van Olcay draait elke aflevering om drie andere modeontwerpers die strijden om de gunst van een bekende Nederlandse vrouw. In de première-aflevering was dat Maxime Meiland, die een jurkje voor haar huwelijksfeest zocht. “Modeprogramma’s scoren eigenlijk nooit”, waarschuwde kijkcijferkenner Tina Nijkamp de dag ervoor al.

Specifiek dít modeprogramma is volgens de Volkskrant al helemáál een misser. De krant leeft mee met de ambitieuze designers die meedoen. “Ze hadden een leuker format verdiend, want het programma had helemaal niets om het lijf”, sneert tv-recensent Alex Mazereeuw.

Oersaai

Het is volgens Alex ‘een oersaai programma’ geworden en dat is volgens hem mede te danken aan de waardeloze cast. “De rol van presentator Olcay Gulsen hield op bij het uitlenen van haar schoenen, terwijl ‘modementor’ Mart Visser af en toe wat vage tips gaf.”

Zijn concullega Angela de Jong van het AD sneert op haar beurt dat Olcay ‘eindelijk weer iets mag doen voor haar salaris’. “Moet ik nog zeggen dat de avond een regelrechte kijkcijferflop was, of gelooft u dat zo ook wel?”

Nou, dat wordt een lang tv-seizoen voor Olcay.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen