Martin Garrix verwijdert privéchats na roddels op juicekanaal

Martin Garrix is zich gisterenavond een hoedje geschrokken van een aantal roddels op het juicekanaal Juice Channel. Hij begon daarna direct een paar privéchats te verwijderen.

Martin Garrix © YouTube

De zoveelste BN’er die te maken krijgt met de nietsontziende juicekanalen is de steenrijke dj Martin Garrix. Volgens Juice Channel is hij namelijk óók al een vreemdganger. Het kanaal plaatste daar gisteren een aantal stories over op Instagram en niet veel later begon Martin zijn berichtjes uit oude privéchats te verwijderen.

Sporen uitwissen

Martin is kennelijk bang dat zijn voormalige flirts informatie doorspelen aan juicekanalen en daarom heeft hij abrupt een schoonmaakrondje gehouden. “Haha stuk, net nadat wij de eerste stories over Martin Garrix hadden gepost kregen wij een bron in onze ‘dm’ die gesprekken had van een ex-scharrel die Martin Garrix had tijdens zijn vorige relatie.”

Het juicekanaal vervolgt: “Wat denk je dat er gebeurt? Een halfuurtje later zijn alle berichten die hij heeft gestuurd weggehaald! Besef dat dit uit 2019 is. Meneer is zijn sporen aan het uitwissen!”

Vreemdganger

Wat spookt Martin volgens het kanaal allemaal uit? “Onze bron vertelt ons dat Martin Garrix mega s*ksverslaafd is. Zo wordt er standaard voor een optreden een escort geregeld die hem bevredigt, want anders kan hij niet optreden! Tijdens zijn relatie met Charelle Schriek ging hij dus standaard vreemd, omdat dit per se moest gebeuren voor een optreden.”

Is dat niet een beetje apart? “Volgens de manager van Martin moet je daar niet raar van op kijken want toch iedereen gaat vreemd.”

Story

De stories van Juice Channel kunt u hier bekijken. De story waarin het kanaal laat zien dat Martin zijn sporen aan het uitwissen is:

Instagram

Martin Garrix op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kunt u zich voorstellen dat Martin Garrix een stoute knaap is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen