Marc-Marie Huijbregts slacht B&B-Astrid af: ‘Psychisch gestoord!’

Marc-Marie Huijbregts heeft sterk het idee dat Astrid Vos uit de RTL 4-hit B&B Vol Liefde psychisch niet helemaal in orde is. “Daar moet een heel team op af om haar te onderzoeken.”

Astrid en Marc-Marie Huijbregts © RTL

Astrid Vos runt een bed & breakfast in Oostenrijk en is een van de kandidaten in het huidige seizoen van B&B Vol Liefde. Het doel van dit programma is om liefde te vinden, maar Astrid roept te pas en te onpas dat er helemaal geen plek in haar hart is voor een nieuwe man. Ze wil zich namelijk vooral op haar twee kinderen richten, zegt ze dan.

‘Psychisch niet goed’

De heren die op Astrid zijn afgekomen zijn, zijn stuk voor stuk ontzettend zachtaardig, terwijl Astrid juist een enorm strenge tante is. Ze walst dan ook continu volledig over de mannen heen. Eén van hen heeft ze anderhalve week geleden zelfs helemaal de oren van zijn kop geschreeuwd, waarna ze huilend haar excuses aanbood in RTL Boulevard.

Die vrouw is niet helemaal lekker, concludeert Marc-Marie Huijbregts in zijn podcast. “Die vrouw, die Astrid in Oostenrijk, daar moet een heel team op af om haar te onderzoeken. Ja, een psychisch team. Ja, zij is echt niet goed.”

‘Niet goed gedaan!’

Marc-Marie vindt dat Astrid heel erg raar omgaat met potentiële partners. “Zij doet elke keer net alsof die mensen die voor haar komen gasten zijn in haar B&B. Ze roept elke keer: ‘Nu trek ik me terug met mijn kinderen boven in de privé!’ En dan mogen die mannen niet mee boven naar de privé.”

De manier waarop Astrid mensen behandelt is vreselijk, vindt de cabaretier. “Ze zat laatst in een of ander programma huilend van: ‘Ja, ik heb Harm-Jan zo verschrikkelijk voor schut gezet.’ Ja, dat had je toen moeten bedenken! Die ziet zichzelf nou terug en denkt: dat had ik niet goed gedaan. Nee, dat had je zeker niet goed gedaan, Astrid!”

Leeuwin

Astrid is een behoorlijk vermoeiende kandidaat, vindt Marc-Marie. “Ze is ook de hele tijd van: ‘Ik ben een leeuwin, hè? Het zijn m’n kinderen, m’n kinderen.’ Ja, maar ja, die kinderen zijn helemaal geen kinderen van twee ofzo, weet je wel.”

Ze had volgens hem gewoon helemaal niet aan dat programma mee moeten doen. “Het lijkt me sowieso voor haar een goed idee om gewoon geen relatie te zoeken, want ik denk dat de enige die met haar kan samenleven een opblaaspop is ofzo.”

Fragment

Astrid draait volledig door in B&B Vol Liefde:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen