Vlak na comeback André: ‘Roxeanne weg bij Holland Zingt Hazes’

Vlak na het nieuws dat André Hazes jr. na een jaar zijn comeback maakt in de schijnwerpers, meldt hazoloog Yvonne Coldeweijer dat zijn zus Roxeanne per direct vertrekt bij Holland Zingt Hazes.

Roxeanne Hazes © NPO

Roxeanne Hazes stopt na de lelijke aanval van broer André en moeder Rachel aan haar adres per direct met haar optredens op het jaarlijkse evenement Holland Zingt Hazes, stelt hazoloog Yvonne Coldeweijer. “Roxeanne neemt afscheid van Holland Zingt Hazes. Na tien jaar vindt ze het tijd worden om haar eigen weg te gaan.”

‘Roxeanne vertrekt’

De 29-jarige Roxeanne is er he-le-maal klaar mee, stelt Yvonne op haar juicekanaal. “Ze vindt het tijd om niet meer mee te werken aan de uitmelkpraktijken van haar moeder Rachel en wil haar vader op haar eigen manier eren. Dit schijnt ze afgelopen weekend aan te hebben gegeven bij de producent.”

Ze vervolgt: “Vanochtend hoorde ik al van dezelfde spion dat zijn docu af is en André zijn comeback zou gaan maken bij Holland Zingt Hazes. Rachel heeft nadat ze dit nieuws heeft gehoord, André gepusht om vandaag dit statement naar buiten te brengen, om zo Roxeanne voor te zijn en de schade voor Holland Zingt Hazes op deze manier te beperken.”

‘Volledig geregisseerd’

André heeft na een lange mediapauze laten weten dat hij terugkeert in de schijnwerpers. “Rachel heeft dus zijn hele statement geschreven en geregisseerd. André heeft in al die tijd nog weinig ontwikkeling doorgemaakt. Hij is nog steeds bezig met het pleasen van zijn omgeving en vooral zijn moeder”, aldus Yvonne.

De juicekoningin vervolgt: “Zo lang hij daar in huis blijft wonen zal er niks veranderen en is hij niet sterk genoeg om tegen zijn verslaving te blijven vechten, wanner hij weer zal gaan optreden. Hij kan alleen groeien als mens als hij zijn toxische band met Rachel verbreekt.”

Cold turkey

Na een jaar heeft André eindelijk toegegeven dat hij niet alleen afwezig was vanwege een ‘emotionele burn-out’, maar ook omdat hij aan het afkicken was van verslavingen. Hij is abrupt, oftewel cold turkey, gestopt, beweert de zanger.

Yvonne: “Zo ‘cold turkey’ was dit afkicken natuurlijk niet. Hij heeft vorig jaar in twee klinieken gezeten.”

Rioolratten

De plotselinge comeback van André is bedoeld om de lucratieve Holland Zingt Hazes-concerten te redden, weet Yvonne. “De pr-machine draait weer op volle toeren.”

Ze besluit: “Dré is net z’n moeder. Als het geld opraakt komen ze als ratten uit het riool. 😂”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat Roxeanne niets meer met André en Rachel te maken wil hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen