Luuk Ikink irriteert Studio Voetbal-ster: ‘Hoezo belachelijk?!’

Luuk Ikink zorgt voor enorm veel ergernis bij Sjoerd van Ramshorst. De presentator van Studio Voetbal vindt de kritiek die de RTL Boulevard-ster op hem heeft geuit absoluut niet terecht.

Sjoerd van Ramshorst en Luuk Ikink © NOS, RTL

Marc Overmars vertrok in februari per direct als voetbaldirecteur van Ajax nadat zijn grensoverschrijdend gedrag bij de club aan het licht was gekomen. Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens de live-uitzending van Studio Voetbal. Een van de mensen die toen voor de buis zat was niemand minder dan RTL Boulevard-ster Luuk Ikink.

‘Djiez!’

Luuk, bekend als een van de weinige BN’ers zonder sterallures en lange tenen, uitte felle kritiek op Studio Voetbal. Hij begon heel hard te schreeuwen op Twitter: “WAAROM KRIJG IK NIET WAT MEER DUIDING OVER OVERMARS IN STUDIO VOETBAL? Djiez… dit is toch gigantisch groot nieuws? Bel iemand, in godsnaam.”

Hij was helemaal verbijsterd. “Het is toch niet heel vreemd om in een programma met analisten een analyse te krijgen? Wat zijn de gevolgen voor Ajax, welk protocollen zijn er binnen de voetballerij voor dit soort dingen, etc. Was nu wel heel kort. Van Hooijdonk en Jansen kwamen er niet eens over aan het woord.”

Sjoerd boos

Studio Voetbal-ster Sjoerd van Ramshorst staat nog steeds achter de uitzending, reageert hij in het AD. “Het bericht kwam out of the blue. Marc Overmars stopt ermee. Bam! Het nieuws moest even landen aan tafel en intussen schoot er van alles door mijn hoofd. We wisten nog zo weinig. Nee, ik sta er nog steeds achter.”

Hij hekelt de klagers. “Luuk Ikink van RTL Boulevard vond het belachelijk dat we er niet langer over praatten. Hoezo belachelijk? Ik ga toch niet twintig minuten speculeren wat er is gebeurd met de slachtoffers? Dat moeten ze lekker bij Boulevard doen.”

‘Nooit goed’

Sjoerd vindt dat hij prima werk geleverd heeft. “We hebben eventjes doorgepraat over de mogelijke gevolgen voor Ajax, maar het voelde niet goed om daar lang op door te gaan. Dan zouden we het vingertje krijgen: Ajax is toch niet het slachtoffer?”

“Met andere woorden: je doet het nooit goed.”

Tweet

De tweet waar Sjoerd zo boos over is:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen