Miljuschka Witzenhausen: ‘Robert ten Brink niet ontploft tijdens diner’

Robert ten Brink is zaterdagavond niet ontploft tijdens of na zijn confrontatie met plaaggeest Yvonne Coldeweijer. “Er was geen woede”, verklaart ooggetuige Miljuschka Witzenhausen.

Robert ten Brink en Miljuschka Witzenhausen © SBS, RTL

Yvonne Coldeweijer heeft vorige week keihard de aanval geopend op Robert ten Brink, die zich volgens haar spionnen ‘onbeschoft en arrogant‘ gedraagt achter de schermen van zijn tv-shows. Een paar dagen later, afgelopen zaterdag, trof ze hem tijdens het BN’er-feestje Amsterdam Diner. Daar zijn ze met elkaar in gesprek geraakt.

Robert vs Yvonne

RTL Boulevard-deskundige Miljuschka Witzenhausen was daarbij. “Ik zag haar aan komen lopen en ik vind het ook best wel vet wat ze doet, dus ik zei: ‘Hé Yvonne!’, en we raakten in gesprek. En Robert zat tegenover me, een grote ronde tafel. En toen zei ze inderdaad: ‘Oh, hé, Robert!’”, vertelt ze in RTL Boulevard.

Robert en Yvonne raakten vervolgens met elkaar in gesprek. “Merkte jij bij Robert iets van: ‘Wat doe jij me aan?! En waarom plaats jij dit soort berichten?!’”, vraagt Frank Dane.

‘Hij was niet woest’

Nee, van woede was geen sprake, aldus Miljuschka. “Het was gewoon een goed gesprek tussen twee mensen. Er was geen woede. Nee… Wat kan je doen als mensen dat allemaal sturen?”

Miljuschka heeft na die ontmoeting nog een drankje gedaan met Yvonne. “Ze zei wel: ‘Dit was wel awkward, ik moet eigenlijk niet meer naar dit soort feesten gaan’, maar ze was zich ook niet bewust dat ze naar zo’n feest ging. Ze had ook niet verwacht dat er zo’n rode loper was, want ze was gewoon door vrienden uitgenodigd om gezellig een hapje te eten.”

Dankbaar

Zelf is Miljuschka groot fan van juicekanalen zoals die van Yvonne. “Als er dingen gebeuren die niet door de beugel kunnen en het is wel waar, dan is het heel fijn dat het aan het licht komt.”

Ze besluit: “Ik denk dat we in dat opzicht ook wel de juice channels soms dankbaar mogen zijn als je kijkt naar wat ze dit jaar allemaal aan het licht heeft gebracht.”

Instagram

Miljuschka op het Amsterdam Diner, op de tweede foto samen met Robert, ziet u op Instagram.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen