Bridget Maasland ergert zich aan Shownieuws: ‘Ongelofelijk!’

Bridget Maasland ergert zich behoorlijk aan de berichtgeving van Shownieuws. De presentatrice van RTL Boulevard noemt het ‘ongelofelijk’. “Ze brengen het bloedserieus als waarheid!”

Bridget Maasland © RTL

De 47-jarige Bridget Maasland is gezellig met haar zoontje op vakantie naar Denemarken en de twee vermaken zich kostelijk met elkaar. Ze bezochten in de afgelopen dagen onder meer het waterpark Lalandia in Billund. Terwijl ze zich daar aan het omkleden was in de kleedruimte werd ze door iemand herkend.

Bridget op de foto

Bridget heeft in haar stories op Instagram een foto geplaatst waarop ze vermoedelijk op die persoon afloopt, terwijl ze de bandjes van haar badpak rechttrekt. Ze schreef er bij hoe hun gesprekje ging: “‘Jij bent toch Bridget?’ ‘Ja.’ ‘Mag ik met je op de foto?’ ‘Ja, tuurlijk mag ik mij even aankleden?’ ‘Nee, hoeft niet hoor.’ 🤣🤣🤣”

Het werd vervolgens behoorlijk uit zijn verband getrokken door Shownieuws. ‘Bridget Maasland bloot op foto met fan?’, kopte de showrubriek van SBS 6.

‘Uit zijn verband!’

Als er zo’n kop verschijnt in de media, dan krijgt Bridget daar meteen reacties op. Eén van die reacties deelt ze vandaag in haar stories: “Is dat waar wat in de krant staat, dat je met weinig kleren aan op de foto ging met een fan? Ik geloof dat anders niet, omdat ik denk dat je wel honderden van die verzoeken krijgt.”

Daarop antwoordt Bridget: “Totaal uit zijn verband getrokken. Iemand vroeg om een foto in de kleedkamer van een zwemparadijs. Toen vroeg ik of ik mij eerst even aan mocht kleden, waarop de vrouw zei: ‘Van mij hoeft dat niet hoor.’ That’s it. Ik ben niet bloot op de foto gegaan.”

‘Ongelofelijk!’

Bridget vindt het ongelooflijk sensatiebelust van Shownieuws. “Ongelofelijk dat ze dit ervan maken. Bij deze foto met tekst en uitleg erbij. ‘Bridget bloot op de foto met fan’. Bloedserieus brengen als waarheid. 🤣🤣”

De presentatrice wordt gesteund door een lezer van Shownieuws. Die zegt op de Facebookpagina van het programma: “Sjemigg Shownieuws, wát een poeha maken jullie hiervan zeg!! 🙄🤦🏻‍♀️ Ze stond in een zwembad in badpak, zo héél bloot was dat dus niet!! Overdrijven is ook een vak!”

Instagram

Bridget en haar zoontje genieten van hun vakantie in Denemarken:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het goed vinden als Bridget Maasland meer haar eigen mening geeft in RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen