Alexander Klöpping weet het zeker: ‘Deze BN’er naar Songfestival!’

Alexander Klöpping denkt zeker te weten welke BN’er dit jaar naar het Eurovisie Songfestival wordt gestuurd. Hij verwacht dat het om zanger Blanks gaat, die momenteel te zien is in Beste Zangers.

Alexander Klöpping en Blanks © RTL, AvroTros

De cast van de televisiehit Beste Zangers bestaat jaarlijks uit een mix van bekende artiesten en nieuw talent. Zanger Blanks behoort dit seizoen tot die laatste groep en volgens Alexander Klöpping is dat niet zonder reden. Hij denkt dat AvroTros de zanger aan het klaarstomen is voor deelname aan het Eurovisie Songfestival.

Blanks naar Songfestival?

Het is volgens Alexander evident dat deze knul naar voren wordt geschoven om ons land te vertegenwoordigen op het liedjesfestijn. “Muzikant Blanks (en wij) worden door AvroTros klaargestoomd om onze inzending te zijn voor het Songfestival”, twittert hij. “#voorspeltweet.”

Ene Ricardo zegt daarop: “We hebben in mijn woonplaats een minuscuul gratis festival. In 2019 stond daar Jeangu Macrooy en in 2021 S10. Wie komt over drie weken? Blanks.”

‘Ik wil er wel heen!’

Zelf staat Blanks in elk geval open voor een deelname aan het liedjesfestijn. “Daar noem je een hele mooie, daar zou ik wel voor tekenen”, zegt hij tegen het ANP. “Maar een programma als Wie Is De Mol? lijkt me ook echt fantastisch. Dat is iets heel anders, maar daaraan meedoen spreekt me heel erg aan.”

Zolang hij maar bekend is. “Ik kan nu aan Nederland laten zien: dit ben ik. Dit is de eerste keer dat het zo groot gaat zijn voor mijn gevoel.”

Muziekcadeautjes

Tv-recensent Rinskje Koelewijn van NRC Handelsblad vindt Blanks in elk geval een topper. Hij doet het volgens haar uitstekend in Beste Zangers. “Blanks pakte zijn muziekcadeautjes uit als de beste”, schrijft ze in de krant.

Ze vervolgt: “Alle emoties kon je zo van zijn gezicht scheppen, en als je dan even links naast hem keek, naar het gezicht van Claudia de Breij, dan zag je bij haar ook van alles gebeuren. Alsof ze op de verjaardag van haar lievelingsbroertje zat of – het kan nèt – haar zoon.”

Fragment

Blanks in Beste Zangers:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wordt Blanks klaargestoomd om naar het Eurovisie Songfestival te gaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen