‘Gerard Joling bezopen tijdens optreden De Amsterdamse Zomer’

Gerard Joling was afgelopen zaterdag ‘licht bezopen’ tijdens zijn optreden bij De Amsterdamse Zomer, zegt concertganger Jan Roos. “Hij kon zijn tekst niet onthouden en vertrok na een half uur!”

Gerard Joling © YouTube

Jan Roos was zaterdag op uitnodiging aanwezig bij het Amsterdamse Zomer-concert van Gerard Joling. Hij heeft namelijk een goede verstandhouding met organisator Bas Smit. Andere aanwezigen betaalden zo’n 80 tot 160 euro voor een kaartje. Wat ze daarvoor terugkregen? Niet veel goeds, zegt Jan in zijn online hitshow RoddelPraat.

Kontkameraad

Co-host Dennis Schouten reageert plagend als Jan vertelt dat hij wederom op uitnodiging naar De Amsterdamse Zomer is gegaan. Zelf verspreidt Dennis al enige tijd het gerucht dat Bas ook op mannen zou vallen. “Het was weer bij jouw kontkameraad Bas Smit!”

Jan: “Mijn vriend. Het was top geregeld.”

Dennis: “Ja, was er dit keer wél wat te drinken? Was Bas er zelf ook?”

Jan: “Nee, die was er niet.”

Dennis: “Bas was weer met een leuke vent ergens in een privéspa?”

Jan: “Dat homofobe gedoe van jou begint me nu de keel uit te hangen en Bas is gelukkig getrouwd met Nicolette van Dam.”

Licht bezopen

Dan brengt Jan het onderwerp op Gerard Joling. “Ik zat er dus naar Gerard Joling te kijken en ik geloof dat Gerard licht bezopen was, want die kon zijn tekst niet helemaal onthouden en na een half uur was hij weg. Maar goed, dat kan gebeuren.”

Dennis: “Hij heeft een half uurtje gezongen?”

Jan: “Ja, zoiets.”

En dat wordt ook bevestigd door een klagende bezoeker op de Insta-pagina van De Amsterdamse Zomer: “Beetje kort, veertig minuten maar!”

Dennis: “Dus bij dat eerste optreden wat Bas organiseerde was niets te eten en te drinken. Dan is er weer een feestje daar, gaat de artiest na een half uur weg!”

Half lam

Jan: “Doe nou niet zo vervelend. Bas was er zelf niet eens. Hij kan er toch niks aan doen dat Gerda half lam aan komt schijten?”

Dennis: “Nee, ik zou me ook doodschamen als ik Bas was, en niet meer komen.”

Jan: “Hij zat in het buitenland.”

Dennis: “Bas was niet met Nicolette op reis? Ik zei het toch!”

Bas was afgelopen weekend aanwezig bij het Montreux Jazz Festival in Zwitserland om een optreden van Diana Ross bij te wonen, liet hij zien in zijn stories op Instagram. Ook zijn goede vriend Winston Gerschtanowitz was daarbij aanwezig.

RoddelPraat

De nieuwste aflevering van RoddelPraat:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De goedkoopste kaartjes voor Gerard Joling kostten zo'n 80 euro. Zou u zich bekocht voelen na een optreden van een half uurtje?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen