‘André Hazes sr. niet naar bed geweest met Monique Westenberg’

Er klopt echt he-le-maal niets van het gerucht dat André Hazes sr. naar bed zou zijn geweest met Monique Westenberg. Dat zegt hazoloog Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal.

André Hazes sr. en Monique Westenberg © NPO, Instagram, William Rutten

Er zingt op internet een gerucht rond dat Rachel Hazes zo’n enorme hekel heeft aan Monique Westenberg omdat ze het bed zou hebben gedeeld met wijlen André Hazes senior. Een verhaal daarover in een discussie op Facebook werd gisteren gedeeld door het juicekanaal Reality FBI. “Wie kan deze informatie bevestigen?”, stond erbij.

André sr. en Monique

De vuige roddel luidde als volgt: “Veel mensen weten niet dat Monique van het kamp komt in Rotterdam. Rachel en Monique kennen elkaar van vroeger en André Hazes senior heeft vroeger met Monique lopen rommelen toen hij iets met Rachel had. Daarom praten ze niet met elkaar en moeten ze elkaar ook niet.”

En: “Is niet zo gek hoor, Monique is 44 jaar en Rachel 52. Monique komt uit een bekend slagersgezin dus iedereen kende hen daar. En Rachel heeft als smoes gebruikt dat zij het leeftijdsverschil tussen Monique en André te groot vond terwijl het eigenlijk al jaren om dit speelt. Van dat met Bridget had zij namelijk helemaal geen probleem.”

‘Compleet verzonnen!’

Yvonne Coldeweijer is ’s lands bekendste expert op het gebied van Hazes-zaken en stelt dat dit echt van geen kant klopt. Ze bestempelt de roddel dat André senior het gedaan zou hebben met de knipperlichtverloofde van zijn zoon als ‘fake news’.

Er is iemand die dit uit een hele dikke duim heeft gezogen, aldus Yvonne. “Dat André Hazes senior heeft gerommeld met Monique Westenberg is echt compleet verzonnen. Zij hebben elkaar niet eens gekend!”

‘Dirt over Mo’

Inmiddels heeft Reality FBI met ‘diverse bronnen’ gesproken over deze roddel en concludeert het kanaal dat er ‘meer niet klopt dan wel’. Wat er dan wél achter Rachels haat voor Monique zit? Dat heeft volgens dat juicekanaal te maken met Hazes-familievriendin Sarith Hazi.

Sarith was vroeger ook bevriend met Monique, nog voordat ze een relatie kreeg met André junior. Zij zou hebben geweten van allerlei ondeugende avontuurtjes van Monique en zou die informatie hebben doorgespeeld aan Rachel. Hoe dat allemaal precies zou zitten, heeft Reality FBI op een rij gezet.

Juice

De vuige roddel over Monique en de onzinverklaring van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De Hazesjes zijn weer he-le-maal terug in de spotlights. Heeft de mediapauze van André en Rachel geholpen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen