Youp van ’t Hek ergert zich aan ‘gejank’ tijdens bruiloft Anouk

Youp van ’t Hek vindt het een beetje triest dat de bezoekers van het trouwconcert Anouk begonnen te huilen toen ze in de echt werd verbonden. “Is dat niet een beetje emotie-inflatie?”

Youp van 't Hek en Anouk © RTL, Instagram

Anouk is een maand geleden getrouwd ten overstaan van zo’n 40 duizend fans op het Malieveld, waar ze een concert gaf. Het was een heel mediaspektakel; de foto’s werden verkocht aan Vogue. Niet iedereen vond dat chic; zo deed concertbezoeker Sandra Schuurhof haar beklag over de trouwerij.

Emotie-inflatie

Veel mensen vonden het wél een mooie gebeurtenis en menigeen moest ook een traantje laten toen Anouk in de echt verbonden werd. Ongelooflijk, vindt cabaretier Youp van ’t Hek dat.

Youp vindt het allemaal erg overdreven. “Uit de krant begreep ik dat veel bezoekers diep geroerd waren en de tranen de vrije loop lieten. Is dat niet een beetje emotie-inflatie?”, schrijft hij in de VARAgids.

Overdreven

Het is een beetje sneu, vindt Youp. “Dat een moeder, schoonmoeder, zus of beste vriendin in de tranen schiet, snap ik, maar als liefhebber van de muziek van de kersverse bruid vind ik het een beetje overdreven.”

Dat Anouk voor het oog van 40 duizend fans trouwde, noemt Youp cynisch een ‘intiem feestje’. “Ik zou na twee mislukte huwelijken ook wel eens wat anders willen. Zo’n stadhuis gaat stierlijk vervelen. Dan ben je wel toe aan een ander behangetje.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Anouk trouwde tijdens een concert. Mooie stunt of stijlloos?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen