Henny Huisman adviseert Luca Borsato: ‘Laat achternaam vallen!’

Henny Huisman adviseert Luca Borsato met klem om zijn achternaam te laten vallen nu hij het wil gaan maken als zanger. “Hij moet afscheid nemen van de naam Borsato”, zegt de televisiester.

Henny Huisman en Luca Borsato © RTL, Instagram

Luca Borsato wil graag een beroemde zanger worden. Lange tijd dacht hij flink te gaan profiteren van zijn achternaam, maar dat ligt nu natuurlijk allemaal heel anders. Volgende week brengt Luca zijn debuutliedje uit, maar volgens Henny Huisman moet hij maar eens goed overdenken of het wel handig is om zichzelf Borsato te blijven noemen.

Borsato-exit

Het advies van Henny is om gewoon te stoppen met het voeren van die achternaam. “Hij moet afscheid nemen van de naam Borsato. Hij kan dan beter de naam van zijn moeder aannemen, of alleen als Luca gaan optreden. Een fantastische artiestennaam: kort en krachtig”, zegt hij in de Story.

Hij vervolgt: “Natuurlijk, het begin zal hij nog altijd als de zoon van worden gezien, maar wanner hij goede muziek uitbrengt zal hij met alleen Luca verder komen dan als Luca Borsato.”

Nadelen

Henny heeft geen medelijden met Luca. “Het feit dat er niemand in de afgelopen periode met Luca heeft willen werken is inherent aan zijn achternaam. Toen Marco de populairste zanger van Nederland was, hadden ze voordeel van de naam Borsato. Nu Marco beschuldigd wordt, zijn er de nadelen.”

“Kinderen van bekende voetballers weten dat ook. Als ze goed spelen, hebben ze het talent van hun vader. Spelen ze slecht, dan is die bekende naam een last. Luca zal datzelfde ondervinden.”

Liedje

Een voorproefje van het debuutliedje van Luca (op onderstaande post naar rechts klikken):

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Luca Borsato zijn achternaam beter kan laten vallen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen