Yolanthe Cabau baalt van haar lichaam: ‘Ik ben gewoon te strak’

Het lijkt soms wel alsof alles rozengeur en maneschijn is in het leven van Yolanthe Cabau, maar niets is minder waar. Ze baalde eind vorig jaar flink van haar lichaam. “Ik was te strak.”

Yolanthe Cabau © Instagram

Yolanthe Cabau is bekend geworden als voetbalvrouw en is tegenwoordig vooral druk met Instagram en andere oppervlakkige dingetjes. Ze heeft dus een behoorlijk luilekkerleven, maar niets is wat het lijkt. Ook Yolanthe zit wel eens niet goed in haar vel. Ze was acht maanden geleden namelijk te gespierd.

Blokjesbuik

Het was esthetisch gezien niet zo mooi, legt Yolanthe uit in Grazia. “Acht maanden geleden was ik veel gespierder, omdat ik meer tijd in de sportschool doorbracht. Ik had zelfs blokjes. Dat vond ik dan weer te veel van het goede, en nu heeft die sixpack plaatsgemaakt voor een buik met van die zachte lijntjes.”

Gelukkig heeft Yolanthe die moeilijke tijd nu dus achter zich gelaten. Hoe voelt ze zich inmiddels? “Ik zit nu in een fase waarin ik erg blij ben met mijn lijf, maar ik heb ook mijn dingetjes.”

Wimpers in de war

Met wat voor dingetjes kampt Yolanthe dan nog wel? “We hebben allemaal van die dagen dat zelfs je wimpers niet goed willen zitten.”

Goh, vreselijk inderdaad. En dat is nog niet eens het ergste. “De week voordat ik ongesteld moet worden, krijg ik altijd een of twee van die vervelende pukkeltjes op mijn gezicht. Het verschil met vroeger is dat ik mezelf daar niet meer op afreken.”

Cellulite

Wat een progressie maakt Yolanthe toch in haar gevoelsleven. Fantastisch. “Ik doe er alles aan om de beste versie van mezelf te zijn. Ik sport zes dagen in de week en bijna elke avond voor het slapengaan doe ik een cupping voor mijn benen of billen, omdat ik hier en daar, en vooral in bepaald licht, cellulite heb.”

Ook nog cellulite? Houdt het dan nooit op? “Mijn insteek is: we hebben allemaal een voertuig in de vorm van ons lichaam gekregen, en je kunt zelf kiezen hoe je ermee omgaat en de boel onderhoudt. Voor mezelf wil ik dat zo goed mogelijk doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Yolanthe Cabau een relevante toevoeging aan de Nederlandse showbizz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen